Adrian Naidin si Ionut Micu, concerteaza in curtea TVR (18 august)

0
27

Adrian Naidin 18 augustCasa de Producție TVR, împreună cu Asociația Culturală Spectaculis, prezintă, joi 18 august, cu incepere de la ora 20.30, în cadrul proiectului „Teatru in TVR”, concertul „Tari ca piatra„, un spectacol propus de muzicienii Adrian Naidin si Ionut Micu.
Cei doi artiști vor prezenta, într-o insolită versiune pentru violoncel și percuție, spectacolul „Tari ca Piatra”, un concert inedit, în care virtuozitatea celor doi este amplificată de vocea de poveste a lui Adrian Naidin. Strălucitor în partiturile clasice, plin de forță și har în folclor, Adrian Naidin testează sunete și maniere de expresie. Experimental și rebel, Ionuț Micu reinventează rock-ul într-o versiune specială, adăugând vigoare și forță unor piese consacrate deja.
ADRIAN NAIDIN: Confirmat de muzicianul leton Mischa Maisky, care i-a fost profesor, și de regizorul grec Mihalis Kakogiannis – care i-a fost admirator, Adrian Naidin a fost aplaudat, alături de trupa Phoenix sau alături de actorii Ion Caramitru și Horațiu Mălăele, pe Scena Mare a Teatrului Național din București. A primit ovații și alături de pianistul Raul Kusak, pentru proiectul world music „Cântice’n cerc”, prezentat la Freedom Jazz Festival sau la Festivalul Folk You. Muzica i-a sedus și pe producătorii de la Voltage Production şi Bona Fide Productions, care au inclus „cânticele” pe coloana sonoră a filmului Charlie Countryman, peliculă care s-a turnat în 2012 în România și care a beneficiat de supervizarea muzicală a lui Moby.
IONUȚ MICU fascinează cu rafale sălbatice de percuții, fie alături de legendarii Phoenix, fie în proiecte hibride. A început să cânte la vârsta de nouă ani, inițial la școala populară de arte din Constanța, apoi a continuat pe cont propriu, testând și inventând note și sonorități speciale, cu fantezie, har și pasiune. La 11 ani avea prima trupă, de heavy metal, apoi și-a descoperit adevărata vocație: tobele. A fost îndrumat, încă de la vârsta de 14 ani, de Ovidiu Lipan Țăndărică. A cântat inițial în formația Talisman, au urmat Krypton și Compact, până să fie cooptat de trupa pe care o numește de suflet, Phoenix.
 
Biletele pot fi achiziționate de la standul Ticketnet din Unirea Shopping Center – etj.2, magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu, agențiile TUI TRAVEL CENTER și Eurolines, sau online prin: www.ticketnet.ro, www.iabilet.ro, www.startickets.ro, www.ticketstore.ro și www.bilet.ro.
Accesul publicului se face în baza biletelor si a cartii de identitate, prin intrarea Pangrati, începând cu ora 20:00.
Informații la nr. de telefon 0727.15.90.90.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here