Alice Cooper: „Credeți-mă, rockerii sunt mai proști decât oricine altcineva”

0
101

Alice Cooper prim ministru aȘtim cu toții că Alice Cooper a anunțat că vrea să fie președintele Americii și prim-ministru în Marea Britanie. Iată manifestul lui pentru o viață mai bună.
STARURILE ROCK NU TREBUIE SĂ SE AMESTECE ÎN POLITICĂ
De ce ați întreba un rocker pe cine e bine votați? Credeți-mă, suntem mai proști decât oricine altcineva. De ce credeți că am devenit staruri rock? Doar pentru că putem cânta sau putem compune o piesă nu înseamnă că suntem mai buni decât alții. Există un mit  că dacă ești actor sau star rock, ai acces la informații pe care nu le deține nimeni. E o minciună. De fapt, noi ignorăm lumea politică mai mult decât oricine altcineva. Alice urăște politica.
Mi-am dat seama de mult că eu de fapt nu vreau să fiu președinte al Americii – vreau doar să vând tricouri. Există în stoc un număr mare de tricouri inscripționate „Alice For President” și vrem să le vindem. Așa că putem face asta ușor printr-o campanie electorală.
Sincer, nu-mi imaginez de ce și-ar dori cineva cu adevărat să fie președinte al Americii. Este absurd. În 1972, când mi-am anunțat prima dată intenția de a fi președinte, eu eram cea mai absurdă persoană de pe planetă în ochii unora, așa că Președintele Nixon a fost alegerea evindentă pentru ei. Apoi ce am pățit? Am rămas pe stoc cu toate aceste tricouri pe care acum vreau să le vând. De aceea candidez din nou.
ÎNTOTDEAUNA TREBUIE SĂ LE DAI OAMENILOR CEEA CE VOR
Eu spun „gata cu creioanele, gata cu caietele”. Școala ar trebui interzisă pentru totdeauna. Toată lumea urăște școala așa că merg la sigur. Orice politician știe că trebuie să le dai oamenilor ceea ce vor să audă. Desigur, figura ar ține doar dacă elevii ar avea drept de vot. Eu chiar sunt de părere că ar trebui să le interzicem celor de peste 30 de ani să voteze.
DOUĂ CAPETE SUNT MAI BUNE DECÂT UNUL
Donald Trump sau Hillary Clinton? Cred că ar trebui să câștige amândoi.Iată de ce. Îl punem pe Donald la finanțe pentru că la asta se pricepe cel mai bine. Hillary a fost secretar de stat așa că îi putem lua telefonul și o punem la Afaceri externe. De ce să nu îi luăm pe amândoi? Fiecare să se ocupe de ceea ce știe să facă mai bine. Când va trebui să luăm o decizie, vor avea nevoie de al treilea om căruia în general nu-i pasă de nimic. Pot apela liniștiți la mine. Voi spune senin: „Nu-mi pasă, faceți cum vreți… hey, uite, cumpără un tricou”. La fel ar proceda și Gene Simmons.
sursa: Classic Rock Magazine

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here