ADUNATE DIN TOATE ZONELE

0
26

doctor sanatate* S-a vorbit din nou despre parcurile din Bucureşti. Am văzut că Remus Cernea era foarte supărat de cele văzute în Parcul Operei, care de fapt se numeşte Venus. Are dreptate. Jumătate din spaţiu e îngrijit, cealaltă, care nu aparţine de primărie, e o groapă de gunoi în plin centrul oraşului, în zonă de plimbări pentru copii şi adulţi, sursă de infecţii, locuinţă pentru şobolani.  Nu există un gard între cele două zone, nu există delimitare! Domnul Chiliman trimite frumoase felicitări de 8 Martie, dar mai bine s-ar ocupa de astfel de probleme!
* Am văzut-o pe Laura Codruţa Kovesi răspunzând întrebărilor jurnaliştilor. Mai toţi încercau s-o provoace pe tema Udrea. Nimeni n-a întrebat-o ce vor păţi procurorii  şi judecătorii care au condamnat un tânăr de numai 23 de ani, care a stat 6 ani la puşcărie, după care a fost eliberat pentru că s-a demonstrat că nu el a comis crima! Cum e cu arestările preventive? Dar cu corectitudinea magistraţilor?* Ghiţă TV anticipează că Udrea va turna în puşcărie. Pe Blaga, Videanu, Berceanu, Anastase… Avocatul Bolcaş  (fost mare PRM-ist) susţine că totul duce la Băsescu. El ştie că Băsescu e vinovat, iar Udrea „se poartă ca ultimul hoţ de buzunare”.  Sigur că e un post care nu are alte subiecte, ca şi A3. Posturi cu patroni închişi sau pe aproape! Vor să joace table la pârnaie cu cineva drag. * Tolontan recunoaşte nervozitatea DNA în cazul Udrea. Pare un caz tot mai complicat. * Procuroarea  Alina Stoica a fost spălată de CSM. Acest lucru s-a aflat după un an şi jumătate! Este cea care a închis cândva Dosarul Gala Bute*
* Petrolul a clacat, cu marele antrenor Mircea Rednic pe bancă, în faţa echipei de la Iaşi. O înfrângere cu 2-0 acasă va conta mult în ecuaţia Ligii!
* Toată lumea pare resemnată cu ideea că Grădiniţele trebuie să fie surse de boală, de infecţii şi n-ai ce-i face.  Oare Ministerul Sănătăţii nu are nicio responsabilitate în acest domeniu? Voi reveni la subiect curând pentru că mă revoltă resemnarea părinţilor, bunicilor.” Vai, dar l-am dus 3 zile şi apoi a stat acasă 3 săptămâni.” Asta aud mereu. Aşa trebuie să fie?  Între timp plăteşti şi grădiniţa şi eventual şi o bonă, nu-i aşa? C-aşa-i normal?  Fireşte că plăteşti şi spitalizarea şi consultaţiile la diverşi medici, care s-au specializat teribil. Corpul unui copil e împărţit pe parcele minuscule, ca să nu-şi asume nimeni responsabilitatea. Are ochii umflaţi? Păi eu m-am uitat strict la urechi şi la nas!!! Mai bine plecaţi la salariile alea mari (dacă vi le dă cineva pentru o astfel de gândire) decât să faceţi o astfel de medicină!
* A vorbit preşedintele Iohannis pe toate posturile! Bilanţul de la MApN…
* Ion Cristoiu a revenit la Realitatea cu un sac de bombiţe, ca să justifice prezenţa.
* Să ţii un copil de 3 ani 3 luni pe hol timp de 40 de minute după ce l-ai programat la ora 20,00 la o clinică privată, este un gest firesc pentru un medic neimţit. Între timp vede adulţi care n-au programare. Ştie că e singura ecografistă şi n-ai încotro. După care îl vede şi redactează un protocol la mişto, cu jumătate de informaţii despre abdomen. Era nervoasă că ne-am permis să întrebăm de ce nu suntem respectaţi!  Dacă nu-şi iubesc meseria de ce o mai fac?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here