ADUNATE ÎN WEEKEND!

0
29

Cronică TV de Andrei Partoș
 

Mădălina Lefter
Mădălina Lefter

Am comentat cu prietenii de pe FB ultima rundă de la X Factor. Muzical a fost bine, vocile au fost bune de tot. Faptul că doi juraţi au cântat în duete cu concurenţii, ai căror mentori au fost, mi-a plăcut. S-a dovedit iar inutilitatea lui Cheloo în ecuaţie. N-avea niciun concurent şi dacă avea, cum cânta? La semifinale au zbârcit toţi (televotanţi, dacă au fost, organizatori, etc). Nu poţi s-o elimini pe Mădălina Lefter şi să-l laşi pe Alex Maţaev din Republica Moldova în concurs. Unul care a câştigat la Fabrica de Staruri în 2012. A fost o finală cu două balade rock, iar Florin Ristei a câştigat pe merit cu un „Bed Of Roses” cântat puţin mai bine , decât originalul. Prea multe momente de publicitate, prea mult tras de timp de dragul ratingului. A cântat şi Laurenţiu Niculescu, redactor muzical la Intact. Putea fi invitată o vedetă mare… Coregrafii adesea excesive. De exemplu ambii finalişti au fost tulburaţi de câte o duduie durdulie, care-i incita lejer erotic, tocmai când oamenii se concentrau la cântat. Prezentatorii, Răzvan şi Dani nu-s din filmul ăsta, dar s-au străduit! La capitolul voci şi prestaţii, Antena 1 a fost peste ultima ediţie (văzută de mine) de la „Vocea României” (ProTV).
* Am văzut şi fotbal internaţional. Real Madrid jucând prost a câştigat cu 3-2 în deplasare la Valencia. Când zic „prost” chiar consider că nivelul a fost extrem de jos, cu zeci de pase aiurea, cu faze confuze, greşeli mari în apărare, ba chiar şi de arbitraj. Să înţeleg că spaniolii vor să se apropie de noi?
* Am văzut zeci de accidente, coliziuni în lanţ, incendii şi câteva emisiuni în care-şi aminteau unii de 22 decembrie 1989. „Revoluţionarii” s-au mai şi pocnit între ei, semn că erau autentici!
Ministrul sănătăţii a cerut reducerea minutelor de consultaţii şi numărul lor. Un contabil dement, care crede că diagnosticele se pun la minut. Că omul cu probleme de sănătate îşi poate programa vizitele la medic…
ProTV deformează ştirile sportive, ca la proşti. Steaua e pe locul trei, spune Raluca Arvat. Abia la un minut distanţă aflăm că primele două clasate au două meciuri în plus jucate. Ce clasament e acesta, ca să-l aminteşti? Manipulările ieftine ţin şi la sport!
Ion Ţiriac le-a stricat jocul celor de la ProTV, declarând că bancher fiind i-ar fi acordat credit Ioanei Băsescu în 24 de ore, pentru că numele e un brand şi-n lumea bancară aşa se procedează!
Brazilia este noua campioană la handbal fete. Este o surpriză. Serbia, la ea acasă, a pierdut finala cu 20-22!
Raoul (Rareş în buletin) nu mai cântă cu Mirabela, dar colindă cu Viorica Macovei la „Neaţa cu Răzvan şi Dani”. Un playback cinstit şi relativ corect, de matineu. El mai împlinit şi neinspirat îmbrăcat… Înainte de asta Răzvan a luat-o peste picior pe o duduie invitată, cu neuronii la odihnă… N-am reţinut numele ei şi nici rostul prezenţei acolo, dar era victima perfect blondă a zilei de luni!*
* La Kanal D afli că poţi scăpa de a aripioare şi celulită cu ajutorul unui scaun. „Dragă prietenă” este o emisiune tonică, igienică, uneori veselă…Un fel de Teo la dublu şi matinal…Turcii, patronii postului, s-au orientat bine şi au rezultate remarcabile, fiind mereu în top la rating!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here