AG Weinberger vă invită la concertul Slide Late Summer Gringo (11 septembrie)

0
15

AG Weinberger 11 septembrieAG Weinberger vă invită la concertul de colecţie Slide Late Summer Gringovineri 11 septembrie, ora 20:00,  la terasa cu rezonanta boemă de pe str. Dumbrava Roşie, din centrul oraşului.
Sunt piese pe care le-ai ascultat poate pe vinil şi care au facut inconjurul lumii, o editie de colectie pe care daca nu ai avut ocazia sa o auzi, cu siguranta acum e momentul sa o descoperi si sa afli cum si de unde s-au nascut  ‘cousin Jazz’, ‘nephew Swing’, ‘stepson Rock’n’Roll’, ‘niece Rhythm’n’Blues’, ‘sweetheart Soul’, ‘grandson Hard-Rock’ si… ‘granddaughter R&B’.
Artistul va împărtăși cu publicul o experiență muzicală de o forță și măiestrie inegalabile, într-un recital de exceptie, o selecţie unică de bijuterii muzicale, pe care în Romania doar AG Weinberger le cântă.
Concertul  Slide Late Summer Gringo, de 1 h si 30 de minute, te poartă în atmosfera temelor muzicale ce apartin anilor ‘20, ’30 şi până astăzi, din care nu lipsesc pe lângă piesele proprii, mărturisirile întâlnirilor cu mari artişti pe care AG Weinberger i-a cunoscut în cei 7 ani petrecuţi în Statele Unite, precum şi poveştile ce au făcut istorie, ţesute în jurul minunatelor piese pe care le aduce în faţa publicului.
Vă aşteptăm cu drag vineri, 11 septembrie, ora 20:00, la Slide Late Summer Gringo
Un concert unic, un concert-document, alt playlist de fiecare data!
Serendipity Art Coffee/Tea, str. Dumbrava Rosie nr 12
Rezervari la 0743 283 342 si la events@serendipity-tea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here