AI BILET PREMIUM? LUNAFLY TE SCOATE LA CAFEA!

0
21

Lunafly 5 septembrieNu ai reusit sa prinzi voucherele „Dinner” ca sa poti lua cina alaturi de formatia ta preferata? Nu-i nimic, mai ai o sansa ca sa-i intalnesti pe idolii tai! Pentru a veni in intampinarea cererilor foarte mari am reusit sa-i convingem pe baieti sa facem alti 10 fani fericiti. Punem la bataie 10 „coffee tickets” care vor da posibilitatea fericitilor castigatori sa-si bea cafeaua a doua zi dimineaaa dupa concert alaturi de membrii formatiei Lunafly. Ce trebuie sa faci? Nimic mai simplu: trebuie sa achizitionezi un bilet Premium, cu seria cuprinsa intre BMFA 209 si BMFA 388 si sa ne trimiti un email cu seria biletului si numele tau la adresa event@kompasevents.ro . In data de 20 august, prin tragere la sorti, vor fi stabiliti cei 10 castigatori care vor fi anuntati pe pagina de facebook www.facebook.com/kompasevents . Trebuie sa te grabesti! Biletele Premium sunt aproape epuizate!
 
Una dintre cele mai iubite formatii Kpop ale momentului, Lunafly, revine la Bucuresti , la un an de la concertul senzational sustinut in Romania in anul 2014. Intr-o formula noua, extinsa, muzica  va fi si mai energica prin aportul noilor membri, Jin (baterie) si Yub (chitară), care se alatura motorului trupei: Sam Carter (lider vocal, compozitor, chitara, vioara) si Yun (Han Seungyun 한승윤) voce, compozitor, chitara, baterie).
Concertul va avea loc pe data de 5 septembrie 2015, in Aula Universitătii Romano – Americane, incepand cu ora 20:30. Accesul publicului in sala va fi permis incepand cu ora 20:00.
Pentru acest eveniment vor fi disponibile urmatoarele categorii de bilete, cu locuri pe scaune:

  • VIP (meet & greet – sesiune foto, autograf – se intra in grupuri de 5-10)  – 145 lei.
  • PREMIUM (early access) – 95 lei. Posesorii de bilete Premium vor putea sa asiste la 2 melodii la probele de sunet si se va face o poză de grup in fata scenei.
  • NORMAL – 45lei

Sesiunea de FanSign va avea loc imediat dupa concert!
Biletele se gasesc pe bilet.ro si in reteaua magazinelor  TUI Travel in mall-urile din intreaga tara. Pentru biletele electronice achizitionate nu mai exista taxe de transport.
Concertul este organizat de Kompas Events, in parteneriat cu Universitatea Romano – Americana, cu sprijinul Centrului de Studii Romano – Coreene (CRSK) si Asia Fest.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here