Balet pe gheață la Sala Palatului (4 și 5 aprilie)

0
99

Cinderella On Ice 4 si 5 apriliePregatirile pentru ceea ce va fi feeria celor doua zile de balet pe gheata sunt in stadiu de forfota maxima!

Fulgii de gheața care vor îmbrăca scena Sălii Palatului vor ajunge in inima Bucurestiului in seara de 3 aprilie, arhitectii scenei fiind gata de montare. Intreg procesul va dura in jur de 10 ceasuri, totul transformandu-se, peste noapte, intr-un fascinant palat al ghetii ce isi asteapta invitatii.

Pe aceasta cale, va reamintesc ca German Quality Entertainment readuce la inceputul lunii aprilie cel mai de succes balet pe gheata cu doua evenimente unice in Romania: Swan Lake on Ice si Cinderella on Ice, spectacole pe care le veti putea urmari la Sala Palatului in data de 4 aprilie si respectiv 5 aprilie 2015.

Zeci de campioni balerini-patinatori, toti ai Ansamblului de Stat al Baletului pe Gheata din Sankt Petersburg (St. Petersburg State Balet On Ice), te vor introduce in lumea de basm a printesei Odette transformata in lebada de vrajitorul Rothbart, geniul rau. Asadar, va invitam la evenimentul SWAN LAKE ON ICE, pe 4 aprilie 2015, la Sala Palatului cu incepere de la ora 20.00 pentru o seara plina de suspans, culoare si alunecari gratioase pe gheata!

Swan Lake On Ice 4 aprilieDe asemenea, spectatorii vor ramane fascinati de fantastica poveste a fetei orfane si sarace care redevine printesa, totul pe muzica lui Serghei Prokofiev. Astfel, seara de 5 aprilie 2015 se va transforma intr-o feerie pe gheata, asa cum deja ne-au obisnuit balerinii – patinatori rusi. Povestea magica a Cenusaresei va prinde contur pe cele 3 tone de gheata care vor acoperi scena Salii Palatului din Bucuresti, incepand cu ora 18.00, iar firul epic al povestii, explozia de culori si costumele stralucitoare vor aprinde imaginatia celor mici!

Biletele se gasesc la urmatoarele categorii de preturi:

CATEGORIA I – 299 RON

CATEGORIA II – 199 RON

CATEGORIA III – 149 RON

CATEGORIA IV – 49 RON

Acestea sunt disponibile online pe:

eventim.ro;

myticket.ro si magazinele Diverta;

bilete.ro sau in Oficiile Postei Romane si magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro si magazinele Germanos;

blt.ro;

starticket.ro;

salapalatului.ro sau la casa de bilete a Salii Palatului.

DESPRE ANSAMBLUL DE STAT AL BALETUUI PE GHEATA DIN SANKT PETERSBURG

Conceptul de balet pe gheata a fost creat în 1967 de coregraful Konstantin Boyarsky, care a avut ideea de a transpune arta baletului clasic de pe scena pe pationar, combinand baletul cu patinajul artistic. Succesul a venit la scurt timp atat din partea publicului, cat si a criticilor, care au apreciat munca deopotriva complexa şi îndelungata de adaptare a elementelor de balet clasic pentru patinaj. A luat astfel fiinta Ansamblul de Stat al Baletului pe Gheata din Sankt Petersburg, care este și în prezent singurul ansamblu de balet pe gheata cu drepturi pentru aceasta denumire. Ansamblul numara aproximativ 80 de balerini patinatori, multi campioni europeni, mondiali sau olimpici la patinaj artistic, majoritatea maestri ai sportului în Rusia. Din 1995, ansamblul a sustinut sute de reprezentantii pe scene de opera si teatru din intreaga lume – SUA, Canada, China, Coreea de Sud, Taiwan, Columbia, Argentina, Olanda, Germania, Spania, Portugalia, Grecia, Irlanda, România, Turcia, Elvetia si altele.

DESPRE METRO CASH & CARRY ROMÂNIA

METRO Cash & Carry România este partenerul din acest an al spectacolelor pe gheață organizate de către Baletul pe Gheață din Sankt Petersburg.

METRO Cash & Carry a deschis primul magazin în România în octombrie 1996, fiind și prima companie care a introdus pe piața locală sistemul de vânzare cash & carry, cea mai modernă forma de comerț angro. Încă de la intrarea sa pe piaţă, METRO Cash & Carry şi-a concentrat activitatea pentru a oferi clienţilor săi profesionişti o gamă variată de produse, cu un raport optim calitate-preţ. METRO Cash&Carry România își deservește clienții din toată țara prin 31 de magazine, cu o suprafața totală de vânzare de aproximativ 190.000 de metri pătrați.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here