Al Bano vă oferă vinul „Fericirii” (18.01)

0
61

IMG_6577
Galerie foto aici!

Duminică, 18 ianuarie, Al Bano a fost prezent la inaugurarea restaurantului Trattoria Felicita din București (str. Intrarea Baba Novac nr 3). Un local cochet, primitor, cu specific italienesc, cu ospătari prietenoși și muzică bună (în proporție de 90% italienească). I-am zărit înăuntru pe Cristian Grețcu, Marcel Pavel, Florin Apostol (unul dintre cei care a făcut posibilă venirea lui Al Bano în București), Olga Bălan, dar și colegi din presă de la Prima TV, Antena Stars, Libertatea, pentru a enumera doar câțiva.
Cu zâmbetul pe buze și dornic de conversație, artistul italian și-a făcut apariția în local în jurul orei 18.30 și a salutat fiecare persoană prezentă în restaurant. După ce a strâns mâna tuturor, s-a așezat la masă și ne-a mulțumit pentru prezență, a mărturisit că, deși restaurantul nu îi aparține, se bucură că prietenul său a avut ideea de a crea un astfel de loc. A mai spus că îi plac foarte mult zecile de fotografii care „împodobesc” pereții restaurantului adăugând că are încredere deplină în prietenul său, chiar și în ceea ce privește muzica: „pe Vlad îl cunosc de când era mic și știu că îi pot cere liniștit sfaturi despre melodii. Dacă am vreun dubiu privind vreo piesă de-a mea e de ajuns să îi dau un telefon pentru că el știe tot despre mine, este un „albanolog” total, sincer. Tocmai de aceea i-am acordat încrederea mea totală. Nu sunt implicat cu nimic, în afară de faptul că aduc vinul meu din sudul Italiei. Eu nu pot decât să sper că bucătăria este la înălțimea lui Al Bano, la înălțimea vinului pentru că este importat ca produsele și servirea să fie de calitate. Aveți mare grijă la calitate, iar de vin mă ocup eu”, a spus Al Bano.
Închei prin a vă spune că pe masa lui Albano era și cartea „La cucina del sole”, pe care solistul a lansat-o alături de mama sa, Jolanda Carrisi. Cartea conține „rețetele inimii”, unele dintre ele fiind incluse în meniul restaurantului.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here