Alătură-te campaniei “2% pentru Leo Iorga”

0
161

leo iorga

După cum știți sau puteți afla cu ușurință, cunoscutul și îndrăgitul artist interpret Leo Iorga (vocal ex-Compact) își continuă prezența publică prin concertele pe care le susține la solicitarea admiratorilor și prietenilor săi, deși duce de 5 ani o luptă asiduă cu cancerul și are nevoie de susținere financiară pentru tratamente și investigații permanente.
Prin redirecționarea a 2% din impozitul dumneavoastră pe venit către Asociația Culturală Music Concept București, CIF 34864710, RO32RNCB0064146753400001, puteți deveni susținătorul direct al suportului medical de care Leo Iorga, fondatorul acestei asociații, are foarte mare nevoie.
Asociația Culturală Music Concept București vă invită, așadar, să vă alăturați campaniei „2% pentru Leo Iorga”, prin intermediul căreia puteți comunica ANAF intenția de a direcționa 2% din impozitul pe venit pe care l-ați plătit deja la stat pe 2015.
Tot ceea ce e de făcut consta în 2 pași simpli:
1.     Completarea formularului 230 cu datele dumneavostră personale și datele asociației noastre (scrise in formularul atașat). Completarea se poate face:
–        manual, după printarea formularului atașat
–        electronic, prin descărcarea formularului atașat, completarea , urmat de printare.
Leo Iorga formular (428 x 600)2.     Trimiterea formularului. După completare și printare, formularul va fi depus sau trimis prin poştă, cu scrisoare recomandată, la Administrația Financiară de care aparțineți.
Pentru detalii legate de acest demers, nu ezitați să sunați la +40723 259 625 (Paula Iorga).
Vă vom rămâne profund recunoscători pentru acțiunea de a recomanda acest gest umanitar tuturor persoanelor apropiate dumneavoastră: colegi, rude, prieteni.

Vă mulțumesc anticipat și vă doresc multă sănătate! Cu ajutorul Bunului Dumnezeu vă așteptăm la viitoarele concerte !
********
Detalii despre Campania 2%
Din punct de vedere legal, conform Codului Fiscal (art. 84, alin. 2), persoanele fizice au posibilitatea să redirecţioneze 2% din impozitul pe veniturile obţinute în anul anterior către o organizație neguvernamentală (ONG – asociatie, fundatie), contribuind astfel la rezolvarea unei probleme sociale din comunitate. Procentul de 2% din impozitul pe venit nu reprezintă o sponsorizare, donaţie sau contribuţie, ci este o parte din bugetul de stat, mai exact din impozitul pe venit pe care l-ai achitat deja pentru 2015. Astfel tu decizi ce se întâmplă cu cei 2% si catre care cauza sociala sau umanitara vor fi directionati acesti bani.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here