PARTIZAN canta pe 4 februarie la Hard Rock Cafe din Bucuresti

0
31
Partizan 4 februarie (428 x 600)Joi, 4 februarie de la ora 21:30, BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe, la primul concert PARTIZAN din 2016!
Trupa Partizan este o alta față a legendarei trupe Timpuri Noi, care, la începutul anilor ’90, a îmbogăţit peisajul muzical cu nenumărate istorisiri şi personaje ce dăinuie peste timp. Cu Artan la voce, Partizan şi-a spus cuvântul pe scena punk-rock începând din 2001, cu piese ironice şi pline de haz, precum “Păpuşea masculină” sau “Fata mea”.
În prezent trupa este formată din Adrian Pleşca ”Artan” – voce, Răzvan Moldovan – chitară, Andrei Bărbulescu – tobe si Adrian Bortun – bass.
Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Showurile explozive, colecţia impresionantă de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea ireproșabilă a sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.
Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Hard Rock Cafe Bucuresti, Magazinul Muzica Magazinele Uman, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe.
În presale, biletele au urmatoarele preţuri:
– 50 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)
– 35 de lei, cu loc la masă, în sală, fumători sau nefumători
Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 35 de lei. 
Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău – Şoseaua Kiseleff, nr. 32. Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.
Un eveniment BestMusic Live Concerts.
Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here