Albano și Romina Power vor susține un nou concert împreună în SUA

0
71

”Speranta moare ultima”, spun fanii  indragitilor artisti Albano Carrisi si Romina Power, care au trebuit sa astepte 19 ani,  pentru a-i vedea din nou împreună pe scenă pe cei doi artiști. S-a întâmplat pe 17 octombrie 2013 la Moscova (Rusia), în cadrul unui concert-eveniment care s-a ținut cu „casa închisă”, spectatorii plătind până la o mie de euro pentru un singur bilet.
Deși la vremea respectivă, Albano a declarat că este prima și ultima dată când acceptă să cânte alături de fosta soție, iată că artistul s-a lăsat înduplecat și a acceptat să repete experiența, la începutul lunii mai, de data aceasta în SUA, la Niagara Falls.
 
 
Imediat dupa evenimentul din America, Albano va veni în România și se va întâlni cu publicul bucureștean, pe 7 mai la Sala Palatului (ora 20.00). Albano va fi acompaniat de ALEXANDER SIMPHONY ORCHESTRA.
Biletele pentru  concertul Albano & Alexander Simphony Orchestra de la Sala Palatului mai pot fi achizitionate de la punctele de vanzare ale retelei VreauBilet, respectiv Unirea Shopping Center etj.2, magazinele EuroGsm, Libraria Eminescu, de la Sala Palatului si online prin vreaubilet.ro. Pretul unui bilet variaza intre 70 – 280 lei, in functie de categoria de loc.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here