Alessandro Safina: "De fiecare dată încerc să ofer publicului un spectacol elegant"

0
19

Alessandro Safina aÎntr-un interviu acordat presei din Emiratele Arabe Unite în 2013, Alessandro Safina a vorbit despre legătura puternică cu publicul.
„Le propun spectatorilor un concert clasic. De fiecare dată încerc să ofer oamenilor un spectacol elegant care se potriveşte cu personalitatea şi stilul meu. Adesea, există şi un contact direct cu publicul din sală, dar acest moment nu este niciodată plănuit. Se întâmplă spontan. Fiecare concert lasă urme în amintirea mea”, a declarat artistul.
 
Safina a vorbit şi despre colaborarea cu Elton John şi Sarah Brightman: „Pe Elton John l-am cunoscut în cadrul unui concert important din Londra, iar după aceea el mi-a propus să facem un duet împreună. Sigur că am acceptat imediat. Iar în ceea ce priveşte colaborarea cu Sarah Brightman, am fost contactat de producătorul ei. Aşa a început o frumoasă colaborare şi o prietenie adevărată. Pe scurt, sunt două colaborări excepţionale cu doi mari artişti”.
 
Vă reamintim că Alessandro Safina revine in Bucuresti pe 14 Aprilie pentru a sustine un concert impresionant in acompaniamentul celor 74 de muzicieni profesioniști – cunoscuți sub titulatura, The Alexander Symphony Orchestra!
Biletele costă:
255 lei (Golden VIP),
225 lei (VIP),
168 lei (Categoria I),
157 lei (Categoria a II-a),
140 lei (Categoria a III-a),
112 lei (Categoria a IV-a)
si pot fi achiziționate online de pe www.bilete.ro și www.salapalatului.ro , precum și de la casa de bilete a Sălii Palatului, din rețeaua Bilete.ro (Oficiile Poștale, magazinele InMedio și Germanos).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here