Alexandra Ușurelu, colaborare inedită cu Mircea Vintilă – VIDEO

0
102

În postul Paștelui, Alexandra Ușurelu și Mircea Vintila declară: “Ceva se întâmplă cu noi”

După colaborarea cu Cornel Ilie și VUNK la piesa “Noptile trec (doar visele rămân)”, Alexandra Ușurelu lansează o nouă piesă împreună cu Mircea Vintilă, ce beneficiază și de un clip filmat în Brazilia.

 
Alexandra Ușurelu este interpreta care s-a remarcat în ultimii ani prin vocea caldă și piesele sensibile, originale, compuse și acompaniate de Bobby Stoica (ex Voltaj), Mircea Rusu, Walter Dionisie. Numită de către Andreea Marin “Norah Jones a României”, aparițiile Alexandrei sunt speciale pentru că transforma scena într-un decor de vis, boem, cu proiecții sub forma de tablouri ce te poartă într-o altă dimensiune, cea a sufletului.
 
Primul său videoclip a fost făcut în colaborare cu actorul Dan Bordeianu la piesa “Doi Străini”, iar după ce “Nopțile trec (doar visele rămân)”, piesa în colaborare cu trupa Vunk, a devenit în 2013 genericul serialului de la Acasa Tv “Îngeri Pierduți”, tot în același an, Alexandra a susținut concertul de deschidere al trupei VUNK de la Sala Polivalentă.
 
Alexandra Usurelu lansează acum o nouă piesă în colaborare cu Mircea Vintilă.  
 
Pe 17 Aprilie, ora 20.00, în cadrul seriei de concerte Jazz Syndicate Live Sessions de la Palatul Ghika, Alexandra Ușurelu va lansa oficial “Ceva se întâmplă cu noi” (muzică și versuri Bobby Stoica), un cântec cald ce readuce în fața publicului vocea inconfundabilă a unui maestru al muzicii folk: Mircea Vintilă.
“Am descoperit acest glas minunat al Alexandrei și mi-am dorit să stau de vorbă cu ea și cu Bobby Stoica, producătorul ei, în ideea unei colaborări pentru câteva spectacole. De aici s-a nascut ideea de a cânta “Ceva se întâmplă cu noi” împreună. Totul s-a întâmplat foarte repede”, declară Mircea Vintilă.
 
La randul ei, Alexandra a spus: “Toată muzica ce se asculta și cânta la mine acasă în copilărie, se leagă de acest domn și de cântecele sale. Ca și mine, cu siguranță sunt mulți dintre voi cărora li se luminează chipul când aud numele de Mircea Vintila, acest povestitor care „oxigeneaza sufletul”, după cum spunea Mircea Rusu. “
 
Data de lansare a acestui single nu este întâmplătoare pentru ca mesajul piesei se potrivește foarte bine cu perioada sărbătorilor de Paște. Cântecul vorbește despre liniștea pe care trebuie să și-o găsească fiecare ca să-și hrănească nu doar trupul, ci și sufletul.

 

Alături de Alexandra Usurelu și de Mircea Vintila, pe scena de la Palatul Ghika vor urca: compozitorul și producătorul Bobby Stoica, muzicianul argentinian Mariano Castro (care are două nominalizări la premiile Latin Grammy) , Adrian Flautistu (un contrabasist rafinat care a colaborat cu nume celebre din lumea jazz-ului și a muzicii pop) și apreciatul percuționist Dan Încrosnatu dar și un alt invitat surpriză cu totul special.
 
Biletele costă 48 și 98 lei (categoria VIP) se pot cumpăra de aici.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here