Ediţia 585 (14.12.2013). Invitaţi: Daniel Iancu şi Dan Helciug

0
185

N-a mai fost debut clasic. A fost o prezenţă inedită, pentru că Daniel Iancu şi Dan Helciug nu păreau a avea ceva în comun. Au debutat live ca duet, cântând împreună piese nerepetate. A fost o noapte a spontanului absolut! Daniel Iancu (prin Patria Records) este producătorul albumului „Bua Bua” al grupului Spitalul de Urgenţă. Am avut ocazia să observăm cum se întrepătrund stilurile, cum se pot completa oamenii cu simţul umorului.
 
 
 
 
Dan Helciug a cântat, a comentat, a răspuns întrebărilor ascultătorilor fără ezitare. Le-a amintit celor de acasă că este actor şi încă unul talentat! Daniel Iancu a acceptat provocarea şi a cântat şi el la chitara lui Dan, a „suportat” versiunile „helciugate” ale unor piese celebre, ne-a oferit şi date despre noul său proiect „Hazz Folk”, care va ieşi zilele acestea. Fireşte că am avut parte şi de câteva piese noi compuse de el.
TOP 5 Sentimental a aparţinut de data asta grupului Compact. Primele trei clasate au fost piesele 1. Mă voi întoarce (multă lume a indicat titlul „După ani şi ani”), 2. Fata din vis, 3. Cântec pentru prieteni. Remarcabilă participarea la această ediţie a votanţilor, de unde deducem că popularitatea trupei s-a menţinut la cote foarte înalte!
 
Puteţi (re)asculta aici:

Mai jos puteţi citi o selecţie a mesajelor:
Arici Ţepos: Salutare! Sunt cu voi! Am dat teză… m-a ascultat la istorie… am tocit mult săptămâna asta! Abia aşteptam să înceapă emisiunea! Psihologul muzical dă tonul distracţiei de weekend!
Simona, metalfan: L-aţi dat pe Fuego!! Nici n-am ajuns până la lămâile din frigider! :)) Acu ar fi culmea să ne spuneţi că artistul este şi în studio :))
DarkAngel: Compact! Mi-a plăcut colajul cu Fuego! Foarte tare! 🙂
Ninel Stama-Valenii de Munte: Felicitari Andrei, tie si invitatilor tai din aceasta seara. Sunteti minunati! Meritul lui Fuego este fantastic ,munceste foarte mult si an de an are in tara 2 turnee cu salile pline.Ce alt artist roman este primit si apreciat cu atata dragoste si la Chisinau???In nici un caz Fuego nu are nevoie sa cumpere lik.uri!
Elisabeta,Suceava: Buna noapte. Ma bucur mult c-aveti asemenea invitati. Dan este un tip trasnet,plin de energie pozitiva. As vrea sa-l întreb:  Dane,n-ai facut indigestie de la cârnatii facuti la ,, O data-n viata,, Iti doresc multa sanatate si mult,mult succes pe viitor. Cu respect.
Lylytrance: Vreau să-mi aducă Moşul un ondulator de păr şi ojă portocalie şi vopsea de păr şi trusă de machiaj şi un HTC!
Gabriel G, Galati: Mosule, stii, vreau aproape 10 milioane €, dar, daca nu ai iesit din criza, ma multumesc cu un CD( pana la anul)! Merci,
Felicitari. O emisiune foarte tare. O intrebare ptr Dan: azi sunt foarte multe voci foarte bune curate cu timbre dulci aparte..care stau in umbra in necunoscut pentru ca nu au sansa unui PR cunoscut, ptr ca nu apar pe sticla. Tu consideri ca pe langa talent ce.l ai din plin ai avut si putina sansa ? george din bacau iti multumeste
Lucian: Sint sofer de tir va rog dati melodia  de scoate pitipoancele din sala eu am una in tir si poate o faceti voi sa coboare.
Ankka Iorgu: Cum poate un tânăr atât de talentat ca Dan Helciug, să asculte un solist precum Ozzy Osbourne care are o voce „spartă”? Nu te zgârâie pe ureche, dragul meu?
Matilda: LMA marei artiste Aura Urziceanu! Este printre puţinele din generaţia ei care cântă excepţional şi astăzi! Şi spun asta pt că… Mirabela nu mai cântă (adică nu mai are voce), nici Corina nu stă mai bine la capitolul voce… doar Angela Similea şi-a mai păstrat vocea…
Ionuţ din Motru: Frumoasă emisiune! Îmi place topul Compact! Aştept cu nerăbdare Bee Gees săptămâna viitoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here