Alexandra Ușurelu, Narcisa Suciu și Bobby Stoica la Psihologul Muzical (ediția 748 – 28.01.2017)

0
503

Alexandra Usurelu, Narcisa Suciu si Bobby Stoica la Radio Romania 2017Au revenit două generații. Alexandra Ușurelu și Bobby Stoica se aflau în toiul pregătirilor unor concerte deosebite la Teatrul Național București (30.01) și a unui turneu național. Multe piese noi se aflau în faza de lucru, dar le vom auzi curând. Narcisa Suciu a venit din Finlanda (n-a mai fost în acest studio din 2003) pentru un proiect comun cu cei doi tineri. A și povestit cum s-au cunoscut, cum au ajuns să devină prieteni. Narcisa a venit direct de la petrecerea de ziua ei din 27 ianuarie. Alexandra e născută pe 26.01.1990. Veți auzi piese de pe albumul „La capătul lumii” prezentat în emisiune și la lansare în 2014, piese de pe albumele Narcisei, dar și câteva momente live inedite cu cele două voci speciale acompaniate de chitara lui Bobby Stoica (compozitor, producător, orchestrator, soț al Alexandrei). Mircea Rusu e prezent cu piesele lui pe primul album, dar și în repertoriul de concert cu celebrul „Câmpuri aurii”. Firește că au fost multe întrebări pentru Narcisa, care apare atât de rar la Radio. Au fost și câteva propuneri personale din partea invitatelor cu Noa și Joaquin Sabina, Anoushka Shankar alături de Norah Jones, Dream Theater, finlandeza Johanna Kurkela ș.a.
 
Agenda pop-rock a inclus piese cu Fausto Papetti, Ștefan Bănică, Acker Bilk, Natalia Guberna, Dean Martin, Elvis Presley, Kenny Rogers, Lynn Anderson, Mircea Ifrim, We Singing Colors, Rihanna, piese de la selecția națională Eurovision cu Maria Magdalena Dănăilă și Hellen ș.a.
 
Top 5 Sentimental a fost italian și foarte apreciat. Regretatul cantautor Lucio Dalla a avut 40 de titluri dintre care pe primele locuri s-au situat 1. Caruso, 2. Piazza Grande, 3. Vita (în duet cu G. Morandi).
 
 
Audio:

Selecția mesajelor (au fost peste 530!)

Alexandra Usurelu
Alexandra Usurelu

DarkAngel Sunt cu voi! Mi-am rupt piciorul, am alunecat pe gheaţă… 🙁 Aşa că stau în pat şi sunt răsfăţată de toată lumea! 🙂
George, Los Angeles Vă transmit toate gândurile mele bune de lângă „zidul” care se va înălţa curând… Mă gândesc serios să mă mut…
Boogie Narcisaaaaaaa!! Eu eram îndrăgostit de tine când eram mic… Acum am 19 ani, dar când aveam 5 – 10 ani eram super îndrăgostit de tine! 5 ani ai fost iubirea vieţii mele şi când ai plecat am fost foarte trist!
Viorica Tantagoi · Bună noapte! Felicitări! Felicitări! Felicitări! Bun venit invitaţilor! Bun sosit în ţară a scumpei noastre NARCISA SUCIU! SĂNĂTATE ȘI TOT BINELE DIN LUME!
Nicolae D Paunescu ·  Buna noapte,echipei si invitatiilor dv.Narcisa Suciu vocea de suflet…
Mircea Mandache va salut si va ascult din donegal Irlanda.
Sergiu Ioan Tabarcea, Suceava Bună seara ! Ascult cu mare entuziasm ediția de astăzi, ca și pe celelalte care s-au derulat de-a lungul timpului 🙂 A început noul an chinezesc de astăzi. Cocoșul de foc să vă aducă multă energie pozitivă anul acesta, 2017.
Ade Adelyna Bun venit invitatilor! La multi ani sarbatoritelor, de ieri si azi si mult succes la concert!
Iulian Horchidan Bună dimineața de la Bârlad ! La mulți ani invitatelor dumnevoastră!
Giugiuc Iulian Salutari Narcisei Suciu si Alexandrei Usurelu! Salutari si lui Bobby Stoica.
Codruta Ciurlea Ce voce faină are Alexandra…. Bravo!
Loredana Vei mai colabora cu Mircea Vintilă? Va fi şi el la TNB?
Narcisa Suciu
Narcisa Suciu

Arici Ţepos Dar… te-ai certat cu Mircea Vintilă? Nu de alta, dar ar fi ciudat… pentru că Mircea Vintilă nu se ceartă cu nimeni, nici măcar nu se enervează…
Tania, Ucraina Mare bucurie mi-aţi făcut cu aceşti invitaţi!
Gabriel Cum l-a cunoscut Narcisa pe Mircea Rusu?
Teddi, Londra Superb moment live!
Adryan, Sydney S-a auzit perfect şi la Sydney! Felicitări!
Ionela, Călăraşi Cum a fost debutul în TVR pentru Narcisa? În ce relaţii a fost cu presa de-a lungul carierei?
Arici Ţepos Bobby… ai colaborat o vreme cu trupa Voltaj. Deci ai făcut parte din „sistem” (adică heavy-rotation, promovare excesivă, etc). Acum ai trecut într-un fel de partea cealaltă a baricadei. Adică, nu mai faci muzică de tip fast-food. E mai greu? Întâmpini greutăţi în promovare?
Teodora Ştiu că Narcisa are un album sau o colaborare cu Leopoldina… Cum a fost, cum s-a întâmplat?
Sabina Mi-au plăcut piesele Alexandrei!
Maria Moldovan ·  Ecoul vostru ajunge pana la New Jersey si New York!!!!!! La mulți ani Narcisa!!!!
Adryan, Sydney Wow! Ce surpriză plăcută să aud vocea lui Annie Lennox! când am ajuns în Australia a trebuit să învăţt limba engleză. Mi-am cumpărat nişte cursuri care conţineau şi casete video şi casete audio şi cărţi. Unul dintre capitolele acestui curs era cu piesele ale lui Annie Lennox. Aşa că… pot spune că a pus umărul la educaţia mea.
Bobby Stoica
Bobby Stoica

Flaviu Emisiunea dvs îmi place foarte mult. Parcă e un vis frumos. Ieri, am ascultat toată ziua discografia Iron Maiden, în cinstea sărbătoritului Janick Gers! Aşa că muzica difuzată în această noapte a picat la fix!
Ankka Iorgu Ăsta da top! Felicitări!
Monica Sunt superbe piesele lui Dalla! Mulţumesc!
Alina Mi-aş dori să rezervaţi măcar o oră din emisiune pentru piesele care sunt în top acum în Billboard. Adică să ascultăm şi noi Drake, Rihanna, Lady Gaga, Justin Bieber, One Direction…
Teddi, Londra Da, dle Partoş… un pic de Drake, un pic de Coldplay, un pic de Radiohead, un pic de rock cu Rihanna şi… neapărat Direcţia 5…
 
sursa (pentru audio): Radio România Actualități

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here