Alexandra Ușurelu și Cvartetul Passione la Stagiunea Muzicală Estivală din Parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR) – 16 august

0
46

Duminică, 16 august 2020, începând cu ora 20:30, Foișorul de lemn din Parcul „Alexandru Ioan Cuza” găzduiește un concert special: Alexandra Ușurelu și cvartetul Passione – Pur si simplu muzica

 

Vocea și personalitatea Alexandrei Ușurelu au trasat pentru cunoscătorii muzicii de calitate conturul unui artist singular în muzica românească, ale cărui concerte sunt de neratat.

Muzica sa, complet diferită de sonoritățile propuse de radiourile comerciale, a făcut din concertele Alexandrei Ușurelu unele dintre cele mai căutate și bine vândute evenimente din sălile de spectacol din România.

O voce de poveste, care te poartă în lumi sonore pline de gingășie, un artist non-mainstream, cu un stil inconfundabil, care și-a făcut loc în sufletele publicului de toate vârstele, ne invită pe 16 august la concertul ei din cadrul Stagiunii Muzicale Estivale 2020, Ediția a XV-a, organizate de Primăria Sectorului 3.

Alexandra Usurelu a lansat până în prezent albumul de studio ”La capătul lumii” (2014) și DVD-ul ”Simfonic Pur” (2016), filmat live la primul său concert susținut la Teatrul Național din București.

Sutele de concerte susținute până în prezent au transformat-o într-o artistă ușor de reperat, nu numai datorită stilului și talentului său muzical, dar mai ales grație naturaleței sale și a versurilor influente, scrise fără niciun compromis.

Ea va cânta pe 16 august 2020 alături de band-ul său, ce adună împreună instrumentiști exceptionali ai scenei de jazz sau membri ai orchestrelor naționale de prestigiu și apreciatul Cvartet Passione, într-un concert în care se vor putea asculta live melodii de pe mult-așteptatul nou album al său, pe lângă cele deja cunoscute ale acesteia.

Accesul publicului se efectueaza strict in intervalul 19.30-20.30 si presupune triajul observational si alocarea tichetelor pentru cele 200 de locuri amenajate in deplina siguranta sanitara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here