Alexandra Ușurelu & Muse Orchestra, concert la Teatrul Național din București (18.01.2016)

0
35
Alexandra Usurelu 18 ianuarieDupă succesul concertului simfonic susținut împreună cu Symphonic Pop Orchestra în vara anului trecut, Alexandra Ușurelu revine cu un nou concert simfonic, pe una dintre cele mai prestigioase scene românești, cea a Sălii Mari a Teatrului Național “I. L. Caragiale” din București, luni, 18 ianuarie.
Alexandra Ușurelu este una dintre cele mai bine vândute artiste independente din România, albumul său de debut “La capătul lumii”primind mai multe nominalizări în cadrul premiilor Radio România și câstigând premiul pentru cel mai bun album al anului 2015 la “Mamaia Music Awards”.
“#PUR” este un concert – eveniment multimedia ce include cele mai cunoscute cântece ale artistei, dar și câteva melodii complet noi, ce se vor regăsi pe viitorul ei album. Alexandra Ușurelu și-a obișnuit publicul din România cu producții de excepție, cu band live, videoproiecții și videmapping, iar “#PUR” este cea mai rafinată prezentare a artistei de până acum. În afară de band-ul său foarte apreciat, compus din muzicieni cunoscuți ai scenelor de jazz și rock, artista va fi acompaniată pe scenă de Muse Orchestra, condusă de Viorel Sârbu, cu aranjamente scrise de Bobby Stoica.
“#PUR” se anunță a fi cel mai spectaculos eveniment cu orchestră al începutului de an. Invitații speciali vor fi Mircea Vintilă și Dan Byron.
Opening act: Blue Noise, grupul vocal a cappella finalist la Eurovision, premianți ai mai multor concursuri muzicale, vocale sau de jazz.
Link-uri pentru bilete:
Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here