Alifantis & FragileBand – Memorabilia Tour 2019

0
48
sursa foto: Folk Fest Remember Costinesti

Nicu Alifantis anunță un turneu național excepțional – Memorabilia, o călătorie emoționantă în muzica de teatru pe care a scris-o pentru spectacolele unora dintre cei mai importanți regizori români.

Memorabilia înseamnă muzica unora dintre cele mai îndrăgite spectacole de teatru din România, un legământ artistic, între prieteni nepereche care sfidează timpul şi legile acestuia, un omagiu adus familiei deosebite a teatrului românesc în semn de mulțumire.

Memorabilia înseamnă un spectacol de aproape două ore alături de FragileBand: Mihai Neniță, Răzvan Mirică, Lyuben Gordievski, Adrian Flautistu.

Nicu Alifantis a debutat în muzică la 19 ani la Teatrul „Maria Filotti” din Brăila, orașul său natal, al cărui cetățean de onoare este din 2017, iar în cei peste 45 de ani de activitate a semnat muzica pentru 118 spectacole de teatru, în regia celor mai importanți regizori ai teatrului românesc. În paralel cu activitatea din teatru și-a desfășurat și activitatea concertistică fiind autorul unora dintre cele mai emoționante cântece scrise pe versuri ale poeților români clasici și contemporani.

Cu 17 albume discografice individuale, 6 albume de autor, 11 albume cu colecții, dar prezent și pe 28 de compilatii, Nicu Alifantis a susținut până în prezent peste 5200 de concerte în tară și în străinătate, fiind astfel unul dintre cei mai prolifici cantautori contemporani. Activitatea sa include și apariții editoriale – volume de poezie, proză sau memorialistică.

Turneul Memorabilia este produs de Sublime. Până în 4 aprilie, biletele sunt disponibile doar fanilor înregistrați pe site-ul alifantis.ro, in baza unui cod pe care-l va primi fiecare via newsletter. Începând cu data de 4 aprilie, biletele vor fi disponibile publicului larg și pot fi achiziționate din rețeaua magazinelor Flanco, de la casele de bilete ale sălilor de spectacole sau online de pe www.sublime.ro.

Memorabilia Tour 2019

Braşov – 1 octombrie,
Târgu Mureş – 2 octombrie,
Turda – 3 octombrie,
Arad – 4 octombrie,
Constanța – 7 octombrie,
Tulcea – 8 octombrie,
Ploieşti – 10 octombrie,
Craiova – 12 octombrie,
Timişoara – 13 octombrie,
Deva – 14 octombrie,
Brăila – 22 octombrie,
Galați – 23 octombrie,
Iaşi – 24 octombrie,
Chişinău – 25 octombrie,
Suceava – 26 octombrie,
Focşani – 27 octombrie,
Piatra Neamț – 30 octombrie,
Bistrița – 31 octombrie,
Cluj-Napoca – 1 noiembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here