Bogdan Stanoevici la Psihologul Muzical (ediția 860 – 23.03.2019)

0
709

O deschidere cu o compoziție rară de primăvară semnată de Sergiu Malagamba, interpretată de Cristian Popescu, este urmată de un invitat cu multiple valențe: Bogdan Stanoevici. Actor, fost component al grupului coral Song (condus de Ioan Luchian Mihalea), actual manager al Circului de Stat Globus, o experiență de 22 de ani în Franța, multiple proiecte culturale, fost ministru ș.a.m.d. Mare iubitor de muzică, este decis să ajute artiștii, creatorii români să poată beneficia de ineditul loc de manifestare, scena Circului. Veți afla care sunt spectacolele pentru copii, pentru adulți, care a fost soarta animalelor care aparțin de Circ ș.a.m.d. L-am auzit cântând în duet cu Sanda Ladoși (despre care a avut numai vorbe elogioase), ne-a oferit o secvență cu Monica Anghel dintr-un spectacol viitor, noua înregistrare a lui Gabriel Cotabiță (îl are pe Bogdan implicat la videoclip).

Agenda pop-rock l-a avut cap de listă pe Mircea Vintilă (70 de ani!), Gheorghe Dinică (cu o celebră compoziție a lui Claude Romano, Mădălina Manole, pe versurile sărbătoritului Marian Stere), Elvis Presley, Tony Christie, The Cars, Suzi Quatro(apariție nouă), Alan Parson ft. Jason Mraz (noutate) ș.a.
Topul Sentimental cu Cris Norman a adus pe primele locuri hit-uri ca: 1. Stumblin’ In (duet cu Suzi Quatro), 2. Midnight Lady, 3. Oh Carol. 

 

Audio:Mesaje și filmări din timpul emisiunii:


sursa (pentru audio): Radio România Actualități

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here