Alin de la "Gaz pe foc" a primit doi ani de puşcărie în dosarul deputatului şpăgar!

0
26

O veste șocantă… trupa Gaz Pe Foc își pregătea revenirea pe piața muzicală, lansaseră și o piesă nouă, iar concertul de revenire susținut în True Club s-a bucurat de mare succes… iar astăzi am citit următoarea știre:
 
Alin Lupşa a dat scena pe celulă. Azi, fostul solist al trupei „Gaz pe foc” a fost condamnat definitiv la doi ani de închisoare, în dosarul deputatului şpăgar care a încecat să fugă din ţară.

Deputatul Nicolae Vasilescu a fost condamnat definitiv de Curtea Supremă la doi ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă. Deputatul a fost trimis în judecată pentru infracţiuni pe care le-a comis pe când era şef al Direcţiei Legislative din cadrul Camerei Deputaţilor. Decizia Curţii Supreme este definitivă astfel că deputatul urmează să fie încarcerat într-un penitenciar. Alături de deputat au fost condamnaţi şi Realinii Lupşa (Alin de la „Gaz pe foc”) şi Eugeniu Mija, la doi ani, respectiv doi ani şi jumătate de închisoare.
Legături periculoase
Potrivit rechizitoriului procurorilor, în cursul lunii noiembrie 2011, Eugeniu Mija, Realini Lupşa (Alin de la „Gaz pe foc”) şi Nicolae Vasilescu au pretins de la reprezentantul legal al unor societăţi comerciale (denunţător) suma de 2.000.000 de lei, reprezentând 40 la sută din valoarea totală a unor lucrări de construcţii efectuate în anii 2008 şi 2009 de firmele denunţătorului în beneficiul a cinci primării din judeţul Constanţa. Tribunalul Constanţa a dispus, în 7 februarie, arestarea preventivă pentru 29 de zile a lui Eugeniu Mija, măsura fiind prelungită ulterior. În cazul lui Realini Lupşa, procurorii au dispus măsura obligării de a nu părăsi ţara pe un termen de 30 de zile, interdicţie ce a fost prelungită.
sursa: Spynews, Realitatea TV, Cancan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here