Alina Manole concertează în Bacău și Iași, în premieră alături de Cosmin Vaman (17 și 18 mai)

0
61

Alina Manole ajunge pe pe 17 mai în Bacău și pe 18 mai în Iași cu prezentarea celui de-al patrulea album al său, „Lucruri Simple”, într-o formulă inedită de concert. Alături îi va sta cantautorul Cosmin Vaman, într-un duet prezentat în premieră publicului .

Cei doi artiști vor purta un dialog muzical pornind de la principalele teme care le definesc stilul muzical – feminin vs. masculin, păcătos vs. romantic. Alina Manole vine cu Luna Pătrată, cu mărturisiri păcătoase, ironice sau jucăușe despre realitatea iubirii. Cosmin Vaman vine cu declarațiile de dragoste, cu delicatețea iubirilor ideale și pe alocuri cu manifestul condiției de artist.

Cei doi vor defini (aproape) tot universul de situații posibile în privința problemelor de inimă, într-un concert care îi va aduce și separat și împreună pe scenă.

Concertele vor avea loc după cum urmează:

17 mai, Bacău, la Villa Borghese, de la ora 20:00 (După cumpărarea biletului, este necesară rezervarea de loc la 0770 374 026)

18 mai, Iași, a doua zi, în clubul Underground, ale cărui uși se vor deschide pentru public la ora 21:00 (concertul va începe în jurul orei 22:00, duoă cumpărarea biletului este necesară rezervarea de loc la 0735 004 001).

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, iar online puteți plăti cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Fragmente muzicale cu cei doi artiști, deși separate de contextul în care vor cânta la finalul săptămânii:

Alina Manole – Lucruri simplehttps://www.youtube.com/watch?v=_RmCtJHidEA

Cosmin Vaman – Puțin câte puținhttps://www.youtube.com/watch?v=mDpA1wPf4pI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here