Mentor Rock Gathering – In memoriam Adi Barar live Music Summer Camp Brezoi (2-4 iulie)

0
151

Mentor Rock Gathering - In memoriam Adi Barar live Music Summer Camp Brezoi (2-4 iulie)Get ready to Rock! Mentor Rock Gathering. In memoriam Adi Bărar – 2-4 iulie, Live Music Summer Camp Brezoi.

Cu cele mai bune trupe ale rock-ului românesc, Mentor Rock Gathering ne oferă cele mai iubite hituri ale muzicii rock. Interpretări ȋnsuflețite de caracterul de tribut pe care ediția de anul acesta ȋl aduce memoriei celui ce a fost şi rămâne ȋn spirit aproape de noi, marele Adi Bărar.

La ce să ne aşteptăm? Dinamism, energie şi o selecție muzicală ce include ȋntreg spectrul celor mai apreciate stiluri rock actuale, ȋnsoțite de o doză exponențial crescută de SENTIMENT. Toate trupele vor da tot ce au mai bun, cu multă dedicare pentru fiecare dintre show-urile prin care omagiază memoria celui care le-a fost prieten şi o „stâncă” a muzicii româneşti.

Bilete: https://www.iabilet.ro/bilete-mentor-rock-gathering-in-memoriam-adi-barar-62509/?q=mentor+ro

Vineri, 02 Iulie

PHOENIX
TRANS-EXPRESS
ANTRACT
CiviC RebelS

Sâmbătă, 03 Iulie

IRIS – Cristi Minculescu, Valter& Boro
Trooper România
MOISE
Trupa Mustang

Duminică, 04 Iulie

CARGO
COMPACT – Paul Ciuci
BLUES cu Adi Bărar Band și invitați speciali

Live Music Summer Camp Brezoi este o locație pentru toate vârstele, ce promovează atmosfera de festival ȋn fiecare weekend al verii. În plus față de muzica excelentă, publicul se poate bucura şi de un cadru natural fabulos. · Zonă de 10.000 de metri patrați dedicată concertelor · Zonă de camping de 3000 de metri pătrați pentru corturi și rulote. · Zonă de plajă pe malul râului Lotru · Parc cu loc de joacă pentru copii și teren de sport multifuncțional (tenis, baschet, mini fotbal, volei) · Iubitorii de drumeții vor descoperi frumusețea Văii Lotrului, o zonă cu obiective și trasee turistice numeroase.

Accesul publicului va fi condiționat de normele în vigoare la data evenimentului. Actualmente acestea prevăd: „Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here