AMICAL: BATEM ŞI BRAZILIA (20.03)

0
21

handbal romania brazilia trofeul carpatiDeşi scorul este concludent, s-a văzut că echipa campioană mondialănu s-a întrebuinţat la maxim, atmosfera amicală fiind subliniată şi de prezenţa a trei jucătoare din Brazilia la echipe de club din România. Atmosfera din lotul nostru pare, într-adevăr, ceva mai puţin tensionată decât în 2014, iar Cristina Neagu se dovedeşte a fi adevăratul lider al echipei.
Articol din GSP:
România s-a calificat în finala Trofeului Carpaţi după ce a învins în semifinale Brazilia, campioana mondială en titre, scor 27-19.
Naţionala României n-a avut probleme în faţa Braziliei, fiind încurajată la Sala Polivalentă din Cluj de peste 7.000 de suporteri. Acesta a fost primul meci al reprezentativei noastre cu Thomas Ryde pe bancă.
Fetele noastre vor evolua mâine în finala turneului, de la ora 20:15, meci transmis de DigiSport 2, împotriva Suediei. Nordicele, cîştigătoarele bronzului la ultimul european, au trecut în semifinale de Germania la loviturile de departajare, 6-5, după ce în timpul regulamentar scorul fusese 27-27.
9 ediţii consecutive a cîştigat România la Trofeul Carpaţi, din 2004 pînă în prezent. Ucraina, în 2003, e ultima naţională străină care s-a impus în cadrul turneului

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here