APROAPE TOATE BUNE! 27.03.

0
14

Nationala de fotbal a Romaniei_foto FRFCea mai plăcută întâmplare a serii a fost meciul cu Spania. Echipa a arătat mai bine decât cu Lituania. Cu mici excepții oamenii noștri s-au mișcat bine, chiar dacă Spania n-a forțat. Stanciu a fost din nou vioara întâi, Popa a alergat adesea eficient.  Chiricheș e o enigmă, a venit cu un bagaj prea bogat de gafe. S-a văzut că nu avem un vârf marcator, iar Keșeru a intrat foarte târziu. Mici greșeli au făcut toți, dar a existat disciplină tactică. Nu-mi place ”stilul Iordănescu”, dar de data asta a funcționat. Arbitrul francez a fost amabil cu noi de câteva ori, dar asta se poate întâmpla invers de sute de ori. Pintilii rămâne un rudimentar, chiar dacă muncește mult. Nu m-au convins Andone și Stancu.  ”Gazeta Sporturilor”  le-a dat note bunuțe. Adevărații atacanți dau goluri din pozițiile în care s-au nimerit ei.* Atmosfera de la Cluj a fost extrem de plăcută, dar nu de mare galerie de fotbal. În ultimele minute aveam impresia că oamenii au ațipit. Nu se mai auzeau deloc, deși era nevoie de ei.* E frumos că nu i-am bătut pe spanioli tocmai într-o zi de Paște! 
Monica Niculescu a arătat că poate mult și a ajuns în optimi la Miami! Tot în optimi a ajuns și Irina Begu! Este și Simona Halep acolo. Nu cred că am avut des așa o situație. Trei românce la un turneu puternic american.
Decepția serii a venit de la TVR care urma să difuzeze  ieri Gala Premiilor Radio România. Inițial așa s-a anunțat, chiar pe scena din Sala Radio în 20.03. Apoi, abia pe 25.03. s-a dat comunicatul cu difuzarea din 10 aprilie, adică la 3 săptămâni de la eveniment. Un motiv în plus de a arăta că cele două instituții nu-s pe același palier profesional. Radio România Actualități a transmis Gala Eurovision de la Baia Mare în direct, iar TVR dă o înregistrare după atâtea zile! Mi se pare  o crasă lipsă de fair-play. Va spune cineva că era meci duminică, pe 27. Era seara de la 21,45 . Se putea da Gala până atunci fără probleme.
P.S. 28.03. Delirante mi se par aserțiunile jurnaliștilor gen Dan Filoti, care-l întreba luni dimineața pe Răzvan Raț dacă a fost surprins de jocul echipei, pentru că el, iată,  a fost foarte surprins. Eternii ziariști care pun o întrebare doar pentru a-și exprima propriile păreri fac mult rău presei!
PS. 2  28.03. Niculescu și Begu n-au avut suflu ca să meargă în sferturi. Simona Halep a trecut relativ ușor de Watson. A scăpat de Serena care a pierdut la Kuznețova. Dublurile cu Tecău și Mergea în componență au o perioadă slabă, așa că au plecat repede de la Miami.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here