ANALIA SELIS – proiect nou, impreuna cu MARIANO CASTRO, membru in celebra trupa NARCOTANGO

0
31

Analia Selis, solista de origine argentiniană aplaudată pentru prima oară de publicul din România în 2004 la Festivalul Internaţional Cerbul de Aur şi apoi în cadrul unui mare număr de concerte solo, revine pe scenă după o scurtă pauză în activitatea sa artistică, datorată noii ipostaze de… mămică!
Impreuna cu alt argentinian, Mariano Castro, membru al celebrei formatii NARCOTANGO, pune bazele pentru un nou proiect – O seara argentiniana!

ANALIA SELIS:
“Acest proiect a pornit de la faptul simplu și minunat că în Romania, în București, există un pianist din….ARGENTINA! Mariano Castro este membru al renumitei trupe “Narcotango”. Este un pianist excelent și un muzician de excepție. Ne-am alaturat și am inceput să cântăm muzica noastră, care ne place și ne reprezintă ca Argentinieni și latino-americani.
Stilurile de muzică pe care le abordăm sunt: tango, milonga, vals și folclor argentinian și muzica tradițională latino-americană, în general. Oferim un concert de muzică frumoasă, specială, simplă, dar minuțios lucrată. Vor cânta alături de noi: Adrian Aldea (voce), Eduard Serei (chitară) și Gilberto Ortega (percuție)“
Urmatoarea aparitie in noua formula va avea loc vineri, 30 mai, intr-o locatie superba – SALA CREART TEATRELLI.
Biletele costă 29,70 lei și se găsesc pe eventim.ro și direct la caseria salii din Piata Lahovari, nr. 7.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here