ROCKSTADT EXTREME FEST anunta inca o zi de festival

0
23

Surpriza de proportii metalice pentru iubitorii genului! Organizatorii pregatesc inca o zi de festival ROCKSTADT  EXTREME  FEST, cel mai mare festival de metal extrem din Romania. Astfel, data de 13 august este oficial inclusa in cadrul acestui eveniment de amploare, care se desfasoara la Cetatea Rasnov, judetul Brasov. Spectatorii sunt invitati in aceasta zi sa se campeze, sa participe la un party ce va avea loc in cortul  Rockstadt, unde vor avea parte de concerte, urmate de o rockoteca, ce va dura pana la orele diminetii.  A doua scena a festivalului – amplasata in cort – va include activitati si evenimente pe intreaga durata a festivalului, mai multe detalii despre program urmand a fi anuntate in urmatoarele saptamani.
Va reamintim  ca afisul Rockstadt Extreme Fest 2014 reuneste deja o serie de nume foarte apreciate de iubitorii de metal extrem: BEHEMOTH (Polonia) – varful de lance al scenei de metal extrem la ora actuala, OBITUARY (SUA), nume ce a scris istorie pe scena death metal inca de la inceputul anilor “80, SODOM (Germania), pionierii thrashului teutonic, KATATONIA (Suedia), una dintre cele mai apreciate trupe de pe firmamentul metalului extrem modern si ROTTING CHRIST (Grecia), legenda elena a scenei black metal, THE EXPLOITED (UK), legenda britanica a genului punk. Line-up-ul festivalului mai este completat de: SKELETONWITCH (SUA), MISERY INDEX (SUA), DORDEDUH (RO),BELPHEGOR (Austria), THE AGONIST (Canada), MORS PRINCIPIUM EST (Finlanda), GRANDEXIT (Suedia), ERYN NON DAE (Franta), BORN FROM PAIN (Olanda) si KULTIKA (RO).
 
Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2014 sunt in vanzare, la urmatoarele categorii de pret:
 1 ianuarie 2014 – 13 iulie 2014: 130 lei
14 iulie – 16 august 2014: 150 lei
Categoria VIP Backstage ce oferea acces backstage, poze cu artistii, abonament pentru editia din 2015 + tricoul festivalului la preţul de 250 lei este deja SOLD OUT!
Biletele pentru Rockstadt Extreme Fest 2014 se gasesc in magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, la Palatul Naţional al Copiilor, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos, Vodafone, Orange si Diverta, si online pe Biletoo.ro, BLT.ro, Bilete.ro, MyTicket.ro, IaBilet.ro, Metalhead.ro/bilete si Eventim.ro.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here