Anca Lupes (14 septembrie 2008)

0
29

Andrei,
am atatea amintiri de la Costinesti!!! Serile cu baietii de la Compact care au „degenerat” mai apoi intr-o prietenie lunga si frumoasa. Mai apoi serile de la Forum cu Holografii cu care am pastrat o relatie apropiata chiar si acum – ne vedem destul de des la un pahar de vorba si ne amintim de multe ori de nebuniile pe care le faceam la Costinesti.
Uite, acum mi-a venit in minte nunta lui Nutu Olteanu? Mai tii minte? A fost atata bucurie si tristete la un loc! Bucurie pentru ca Nutu se casatorea si tristete pentru ca urma sa paraseasca Holograful si Romania pentru Suedia!
In vara aceea, daca nu ma insel, lansasera (sau inregistrasera) maxi-single-ul Holograf IV. Era o piesa acolo – „Oriunde te vei afla„, baietii ii ziceau „Reteveiul”… Refrenul spunea „Oriunde te vei afla/Voi fi aproape…” Au cantat-o pe scena in timpul nuntii, dupa care s-au raspandit brusc ca potarnichile, care pe afara, care prin bucataria restaurantului si au plans … stiau, presimteau ca o perioada de aur se incheia acolo. Mai presus de toate, il pierdeau pe Nutu, o piesa extrem de importanta in ecuatia Holograf. Vazandu-i, mi s-au umplut si mie pe loc ochii de lacrimi. De abia m-am abtinut sa nu plang de-a binelea.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here