UN INTERVIU PARȚIAL VALABIL

0
354

UN INTERVIU PARȚIAL VALABIL Da, e ciudat să spun că un interviu cu mine nu mă reprezintă, dar așa e adevărul. Mariana Iancu a vorbit cu mine, dar când am citit draftul n-am fost de acord cu publicarea. N-a ținut cont de refuzul meu. Pe 8-10 iulie 2022, am găsit articolul în Adevărul de Weekend. Discuția inițială era din 2018! Am încercat din nou să iau legătura cu autoarea, fără să-i fac rău la nivelul locului de muncă, dar n-am reușit. Nici prin mail, SMS, sau telefon, nici prin intermediar.

Încă o dovadă că nu era, cum mi s-a spus, de bună credință. Am comentat pe un Foc de P.A.E. materialul năpădit de greșeli, cu părți din dialog scoase, cu intertitluri cretine. Sigur că ar trebui să mă bucur că mi s-a acordat atâta spațiu, dar prefer să nu se scrie nimic decât așa. Am convingerea că doamna Iancu a avut intenții bune, dar lipsa de etică, de professionalism au dus la un ghiveci care nu mă reprezintă.

Prima pagină a ziarului titra ”Oaza occidentală de pe plajele comuniste- AICI RADIO VACANȚA”. Păi oaza era creată de oamenii de atunci, de tineri, de studenți, de oameni ca mine, dar și de șefii locali sau centrali ai B.T.T. Tot plajă comunistă era. Iar Radio Vacanța nu e titulatura corectă. Era o stație de radioamplificare puțin mai isteață, cu dotări de la Radiodifuziunea Română (din 1981), și căreia i s-a spus RADIO VACANȚA COSTINEȘTI. Un alint, drăguț.

Apoi autoarea a amestecat totul. Amintirile din anii 70 cu cele din anii 80 sau 90. Un fel de puzzle. Aș fi vrut să refacem interviul împreună, să existe cronologie, logică, sens. Nu s-a putut. Vom atașa și Focul de P.A.E. în care am comentat materialul. Cine va dori lămuriri, mă găsește ușor. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here