Anca Sigartău la Psihologul muzical (ediția 774 – 29.07.2017)

0
125

Anca Sigartau la Radio Romania 2017A fost, este o ediție absolut specială. Anca Sigartău a acceptat să fie cu noi, cu marele public al R.R.A. în primele ore ale zilei sale de naștere, când împlinea 50 de ani. Ne-a onorat această prezență absolut tonică, plină de poezie și umor, de bună dispoziție și profunzimi de viață.
Veți asculta 4 ore pline cu amintiri din lumea teatrului, din copilărie, din turnee mondiale, din viața de mamă și recent de bunică, despre munca la Disney, despre desene animate în general, precum și multe piese propuse de Anca Sigartău, printre care cele interpretate de Charles Perry, Annie Lennox, The Turtles, The Beatles, Lorraine Feather, Justin Timberlake (firește legat tot de desene animate), ca și Louis Prima (Cartea Junglei), Robert Knight, Mark Ronson &Bruno Mars ș.a.m.d. Au fost și piese extrase de pe un proiect muzical al actriței (Mankush) care cântă foarte bine. Veți auzi și un fragment dintr-o înregistrare alături de Emy Drăgoi, veți afla și la ce proiect muzical inedit lucrează Anca. Pot să vă spun că a râs cu poftă la ascultarea piesei „How Does it Feel To Be Fifty?” interpretată de Clinton Clark. O premieră absolută în emisiune. Am încercat să citim împreună sutele de urări, dar nu știu dacă am reușit să ajungem la toată lumea. A fost o aniversare frumoasă și emoționantă.
Am avut și un scurt moment In Memoriam Dumitru Lupu la deschidere, cu Dumitrana Lupu cântând o piesă reorchestrată de tatăl ei din repertoriul Silviei Chicoș, iar la final o compoziție Dumitru Lupu, interpretată de Cristian Popescu.
Topul Sentimental a fost de-a dreptul estival cu Vama și Vama Veche. Primele locuri au fost ocupate, în baza voturilor de 1. Nu am chef azi, 2, Vara asta. 3. Vama Veche.
„Hituri de vară de odinioară” au fost cu Silvio, Lasse Holm, Hunter și Blaze. Finalul lunii iulie și de emisiune e asigurat de acordurile Marșului triumfal din ”Aida” de Verdi, versiunea The Creatures.
 
Audio:

Selecția mesajelor (au fost 1479 mesaje și like-uri)
Anca Sigartau la Psihologul muzical 2017Argaseala NeluSeara buna muzica frumoasa toata noaptea apreuna.Nelu din braila com .Racovita.
Adrian PăcurariuBun gasit si La multi ani !! … Justin Timberlake cu aceasta melodie a fost nominalizat la Premiile Oscar … stiu ca in filmul Trolii a fost tradusa, insa nu am gasit niciunde aceasta varianta (decat la cinema in film) … stiti daca se poate gasii undeva?
Octavian SlavucLa multi ani Anca Sigartau! Ne puteti spune care au fost cele mai mari provocari pt. dvs. la Teatrul din Bacau ?
Nelu SavaLa multi ani Anca Sigartau..! din Londra,iti multumesc ca fost bacauan ca-i vorbit atat de frumos,depre Primul si ultimul festival de la acolo..Mi-a produs multa amaraciune finalul experientei frumoase si promitatoare de acolo..Sant multi bacauani care te regreta sincer..Iti doresc multa sanatate Anca tie si celor dragi si te-om urmari cu la fel mult interes in tot ce faci pentru teatru romanesc..In ce te regasesti mai mult in teatru de comedie sau drama..?..Crezi ca mai sant oameni care mai asculta teatru radiofonic..?..Multi dintre noi cu el am crescut..
Andrea SzakacsBuna Seara! O noapte plăcută si răcoroasă la Timișoara!
Rose Marie SemLa multi ani Anca Sigartau !
Andrea SzakacsLa Multi Ani! O mare doamnă a scenei! Anca Sigartau!
Razvan TomaBună noapte! Într-adevăr, tristă dar și șocantă dispariția lui Dumitru Lupu. Inițial, când am văzut știrea am crezut că este o eroare. La tine în emisiune s-a simțit foarte bine și nu părea deloc un om care la scurt timp avea să ne părăsească definitiv. Dumnezeu să-l odihnească!
Camelia PopazuSi noi tot „doi Lei”, eu si fiul meu !
Maria Magdalena DanailaBună dimineaţa din Beijing ! 🙂 Am reuşit să mă trezesc la cinci dimineaţa să ascult imnul emisiunii şi am o bucurie şi mai mare să aud cine este invitata! La mulţi ani, sănătate, multe bucurii Anca Sigartău, vârsta e doar un număr şi asta se simte , ascult vocea unei adolescente plesnind de entuziasm şi talent. Şi la mulţi ani şi Andrei Partoş şi mulţumiri pentru câtă bucurie ne aduce această emisiune!
TEODORA, TÂRGOVIȘTE Nici nu se putea o bucurie mai mare! LMA Anca! LMA Andrei!
Judy WoodyLa mulți ani, doamnei Anca Sigartău! La mulți ani și dumneavoastră!
POPESCU RĂZVAN La multi ani! cu sanatate si bucurii, impliniri mai ales din partea copiilor Dvs.! Succes pe mai departe!
GABRIEL TEODORESCU Buna seara! La Multi Ani! Va doresc multa fericire,sanatate si realizari profesionale! O emisiune minunata!
Alice Nastase BuciutaSi eu sunt aici cu zambetul larg intins intre urechile ciulite! Va imbratisez! <3 La multi ani!
JOHN COLLINS SAVAGE La mulți ani Anca!
IONEL TALABĂ La Mulți Ani Fericiți invitatei! O noapte furtunoasă!
Alin DincaLa multi ani!!! Multumim pentru toate momentele frumoase! Salutari si domnului Andrei Partos! Trooper pe receptie direct din Vama Veche.
Teddy Chris ThudySalutari de la Londra! Mă bucură prezenta Ancăi în studio! La multi ani!
Radu GheorgheLa multi si fericiti ani Anca !
IANCOVESCU STEFAN GILI Bun venit invitatei d- voastra! Ma bucur ca este in studio,d-na Anca! Bon anniversaire,Anca!
ADELYNA STANCU Ancuta, La multi ani!
STERIANA BOGARDO La multi ani!
Marius TănaseExcepţionala ediție!
Elena MihaiSUNTEM IUBIŢI DE DUMNEZEU…Anca Sigartau….!!!…..APROPO DE POEZIA DE DEVREME…!
Anda EscuLa multi ani sanatosi, Anca! Si eu implinesc 50 de ani anul asta, dar in noiembrie! Pe mine nu ma sperie, fiecare varsta vine cu bucuriile si tristetile ei iar cu cat inaintam in varsta devenim mai intelepte! E un plus! 🙂 O seara minunata cu 2 Lei de exceptie care comunica excelent! Va ascult cu multa placere.
MAGDA E o ediție de vis! Vă multunesc!
DEE DEE Am auzit că la Artmania a cantat cel de la trupa aceea veche, The Who. Fondatorul şi cel care compune piesele. Mă surprinde că nu v-ati dus sa-l vedeti..
Iulia RaduCa să fie totul clar și pentru DeeDee: Devin Garrett Townsend s-a născut pe 5 mai 1972 în Canada. Pete Townshend este născut pe 19 mai 1945 în Anglia și este fondatorul The Who. NU AU ACELAȘI NUME DE FAMILIE: Townshend vs Townsend.
CRISTINA METALFAN Felicitări pentru ediție! Felicităi pentru răbdarea pe care o aveți cu DeeDee… Vedeți că până la urmă aveți un ton blând?
NICOLAE, VIENA Uräri de Bine Sä natate si La Multi Ani leilor din RRA, in special dlui A. Partos si mie care sunt tot leu in zodiac.Simpati ca’ invitata cu multa’ eleganta’ si profunzime in analize, se cunoa ste influenta dnei O.Tudorache.Feli citari pt.,emisiune.
Dana Cristescu La multi ani, Anca Sigartau! Multumim pentru petrecerea „din nocturna”, Andrei Partos si Iulia Radu!
Mihai BisericanuLive your life with FUN!
Laurentia RaduSanatate,bucurii,impliniri,realizari,roluri dorite si primite si multa liniste sufleteasca!Esti iubita de mii de oameni pentru ca frumusetea ta porneste din suflet! La multi ani si Bunul Dumnezeu sa te binecuvanteze bunicuta cu chip frumos si suflet luminos!
Emilia PopescuLa multi ani,Ancuta! LA fel de puternica,curajoasa si sanatoasa!
 
sursa (pentru audio): Radio România Actualități

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here