DELIRUL ESTIVAL

0
12

canicula funny aAzi mă opresc doar la o temă. Urez succes echipelor noastre în retururile grele din Cuepele Europene!
VĂZUTE, AUZITE, REȚINUTE…
Becali face spume de câte ori cineva îl critică. Andrei Niculescu e printre puținii care îi și răspunde. Cam timid și speriat, dar o face. Zice că el ,GB, nu știe nimic, dar știe tot. Face numai ce vrea el acasă la el. Alții, care au delegat competențe, au ajuns la insolvență, la pușcărie. El vrea să vină ca la teatru la stadion, dar el se pricepe la tot. El e regizor, actor, scenarist, spectator. Delirul lui nu se oprește niciodată. N-a greșit nici când la pus căpitan pe Alibec, n-a greșit nici când l-a schimbat. El e un fin pedagog, e un fin psiholog. Pentru el nimeni nu are dreptul să spună nimic despre jocul eechipei, pentru că el acționează pe averea lui. El a ținut echipa de 15 ani. E în profit, pentru că Dumnezeu a făcut minuni prin el, Becali! El joacă la offside, el zice că habar n-are , Dumnezeu decide!
*Nu l-a evaluat încă  pe Dică. Nu are dreptul să pună el căpitan. Nu e copt pentru asta. Sărmanul antrenor. N-am văzut așa o umilință nicăieri. El e stăpân, ceilalți sunt slujitori. Așa a dat Dumnezeu. Discuția a luat-o razna, n-are legătură cu fotbalul. Un delir mistico-paranoic perfect. Grav e că nimeni nu-i explică un fapt simplu. Casa lui, banii lui, sunt în regulă. Televiziunile, FB, presa sunt ale altora. Spunem ce vrem. Eu sunt stăpân al acestui site. Spun ce vreau și despre FCSB și despre Becali, pentru că Dumnezeul meu mi-a dat acest site. Pe banii mei, desigur. Faptul că el e lăsat să urle, să jignească să abereze oricât în media e strict vina celor care-l găzduiesc din nevoi mechine. El poate face asta la ziarul lui, pe site-ul lui, pe stadionul lui, la palatul lui. Să-l asculte slugile lui. De ce ne obligați, dragi jurnaliști corecți, să-l auzim pe un om defect? Noi plătim abonament la cablu. Contribuim și la salariile voastre.
*Să facem listă cu aberațiile lui GB? Doar ultimele. Ovidiu Popescu e un Lampard, un jucător de mare viitor. I-a mărit, i-a dublat salariul. Acum, la nici 6 luni Popescu e penibil, nu e de Steaua. Se laudă și cu cei 8000 de euro dați pentru nunta băiaatului. (creștinesc gestul, nu?). Tot GB nu știe nici ce jucători are în lot, dar  știe tot. L-a făcut căpitan pe Alibec, fără niciun motiv, merit. Cum nu i-a plăcut, cum i-a luat banderola. L-a criticat dur pe Alibec, după care a alergat în limbă aproape un an. A sugerat că s-a dat accidentat. Mitică Dragomir a spus chiar că Alibec ar trebui dus la psihiatru!!! Pe Larie l-a desființat, pe Enache a zis că nu-l vrea, dar nu l-a scos. N-a făcut achiziții absolut necesare, a luat niște jucători valabili în contextul Astra, cu antrenorul de acolo. La FCSB nu arată mai nimic. Singurul care a mișcat anul trecut era Boldrin, gonit de Reghe. Pe mine, consumator de sport, nu mă interesează ce spune Becali. Joacă în campionatul României, e televizat de posturile din țara asta, am tot dreptul să pretind (cum o fac și miile de spectator care cumpără bilete la stadion) calitatea jocului și performanța. El, Stăpânul, să-i facă pe jucători, antrenori, să dea rezultate, să facă spectacol. Nu am nevoie de țipetele lui isterice. Nici de acordul lui. Să urle la El acasă!
* Într-o altă emisiune a intervenit telefonic fostul antrenor Pițurcă. El știe exact prin ce situație grea trece Dică. Îi pare rău pentru el.
* Protestele anti-Becali semnalate de Gazeta Sporturilor nu-s întâmplătoare și dacă echipa nu se va întări urgent, publicul adunat în ultima vreme se va risipi iar și ireversibil.
* Ovidiu Ioanițoaia scrie azi cam aceleași lucruri pe care le-am reținut mai sus ieri. Azi, editorialistul spune clar că Becali ”contruiește cu o mână și dărâmă cu cealaltă”, că Dică are un rol decorativ, de executant, că echipa e în vrie, cu Momcilovici devenind central din lateral, cu Morais devenit mijlocaș din fundaș lateral ș.a.m.d.
* Șansele de calificare pentru F.C.S.B. azi? Eu zic 45 % Opinie personală! Aș fi bucuros să greșesc!

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here