Andi Moisescu la Psihologul Muzical (ediția 814 – 5.05.2018)

0
185

Prima ediție din luna mai aduce în casele ascultătorilor un nou debut, un om de media, mare iubitor de muzică: Andi Moisescu (născut la București pe 26.10.1972). Traseul lui spre facultatea de matematică, muzică, radio, televiziune este unul frumos și important. Acum moderează, prezintă sau  jurizează în trei emisiuni de la ProTV, este implicat în viața de familie (cu Olivia au doi băieți frumoși, Luca și David), în sport, e atent la tot ce se petrece în jur.
A mers de mic, cu familia, la Costinești și asta a contat în devenirea lui, l-a influențat Andrei Voiculescu de la Radio Europa liberă, merge la Festivaluri de jazz din Europa cu mare plăcere și perseverență. S-a referit cu decență și modestie la oamenii care l-au ajutat, sfătuit, ghidat. Emisiunea „Apropo TV” este proiectul lui personal, de suflet, care rezistă de 15 ani în grila postului și are peste 500 de tricouri personalizate, create special, ediție, de ediție. Am avut numai mesaje pozitive la adresa lui, ceea ce nu mulți oameni din televiziuni pot obține. A propus cântece diverse cu Stevie Wonder, Tower Of  Power, Otros Aires, Dianne Reeves, Janiva Magness, Fab Samperi, John Mayer ș.a.m.d.
De-a lungul nopții am adunat titlul de cântece romantice, i-am rugat pe ascultătorii nocturni să-l susțină pe Adrian Berinde (care se luptă cu o boală grea), am prezentat 11 cântetce votate din cele 43 de participante la Eurovision 2018. Pe primele locuri, în sondajul nostru s-au aflat România, Italia, Danemarca, Olanda, Norvegia, Ungaria ș.a.m.d.
Agenda pop-rock  vă propune cântece cu Robert Plant, Johnnie Taylor, Tammy Wynette, Billy Idol, Adele sau Black Sabbath.

Audio:Selecția mesajelor:
Cristi, şofer de tir, Olanda Vă transmit toate gândurile bune de pe şoselele Europei. Mă îndrept spre Marea Britanie.
Patricia, Sao Paolo Bună noapte prieteni! Ieri am cunoscut un român care locuieşte la Rio şi mi-a spus că mă ştie de la emisiune. Şi m-am simţit aşa grozaaav!!! J Îl salut pe această cale pe Răzvan care este originar din Călăraşi dar lucrează acum la Rio de Janeiro!
Diana, FC Bon Jovi Propunere de piese romantice: Bed Of Roses, Always. J Cu Bon Jovi, evident!
Yannis, Grecia Sunt alături de voi. Propun pentru top Dance Me Till the End Of Love – Leonard Cohen.
Ionel Să dai aproape 700 de lei (atât a fost la Rolling Stones în faţă) să vezi o trupă care intră la categoria 2 hits-wonder… E prea mult.
Teodora Piesă romantică: GNR-November Rain.
Arici Ţepos Am o întrebare pentru Andi şi m-aş bucura să răspundă: simte că generaţia lui a făcut suficient pentru ca valorile să nu fie uitate? Sunt convinsă că a spus din suflet ceea ce a spus despre Andrei Partoş. Dar aş vrea să privim în ansamblu. Ţi se pare că valorile, cei de la care am avut şi avem ce învăţa sunt respectaţi? Şi dacă nu, unde crezi că s-a produs ruptura?
Cristina, metalfan Ca jurnalist, eşti încântat de evoluţia presei româneşti? Simţi lipsa unor reviste muzicale de exemplu? Sau ţi-e dor să mai citeşti un text scris bine de un jurnalist de condei?
Boogie Bun venit Andi Moisescu! Din păcate, presa şi-a uitat menirea şi a început să manipuleze… Apreciez tot ceea ce faci şi te felicit!
Dana Te preocupă audienţele?
Ana Te-ai uitat pe manualele copiilor tăi? Eşti ok cu modul în care se face şcoală astăzi în România?
Emilia, Paris Îl admir pe Andi foarte mult! Îmi place că vorbeşte cu multă pasiune despre concerte. Când îl aud mi se face dor să mai merg la un concert… N-am mai fost pentru că eu aveam bilet la Bataclan, în seara în care a avut loc acel atentat. Din fericire pentru mine, n-am putut ajunge, dar şocul a fost foarte mare când am văzut la TV ce s-a întâmplat. De atunci n-am mai pus piciorul în nicio sală de concert. Andi cu priveşte aceste orori?
Eugen Brătescu Voiam sa-l intrebpe Andy ce face cu toatetricourile, face colectiesau le doneaza? Cautandu-l pe FB am observat ca are vreo 50 de profile/pagini false.
Anton, Texas Îmi place de Andi Moisescu! E un om la locul lui!
Teddi, Londra Foarte interesant invitatul! Mă bucur că a fost alături de noi!
Manuela, Spania E o ediţie de suflet! Mi-a plăcut invitatul!
Nicoleta Ţin minte interviu cu Steve Stevens. A zis atunci că este un mare fan al trupei T.Rex, datorită lui Marc Bolan s-a apucat de muzică.
Maria, Spania Mi-a plăcut foarte mult invitatul! Eu sunt acum la Munchen, mi-am luat concediu şi am venit să o văd pe Bonnie Tyler în câteva concerte aici. Chiar mi-era dor să o mai văd live.
Cristina, metalfan Nu îmi spune nimic piesa Franţei. Mi se pare cât se poate de banală.
Boogie Cred că anul acesta voi vota Ungaria. Mi-a plăcut de la prima audiţie!
Minodora Ryback e el drăguţ, simpatic, altfel nu înţeleg cum a ajuns pe locul 4….
Andreea Danemarca e preferata mea!
Teddi, Londra Îmi place şi Italia.


sursa (pentru audio): Radio România Actualități

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here