JURNAL DE P.A.E. ȘI DOUĂ VIDEO 8.05.2018

0
67

Anca Lupes
Anca Lupes

Vă reamintesc că numele vlog-ului vine de la inițialele mele, Partoș Andrei Eugen, FOCul vine de la zodia mea, precum și de la intenția de a menține aprinsă atenția voastră față de teme importante, atractive, utile, plăcute. Reiau rugămintea de a susține acest proiect prin abonare la pagina de Youtube Psihologul muzical (abia peste 1500 de abonați contează pentru eventualii publicitari) sau prin share.
Cristi Madolciu si Andrei Partos
Cristi Madolciu si Andrei Partos

Marți am avut două reprize ample. Tind să cred că e prea mult. Nu prea îmi dă mâna să ratez întîlniri, pe care le consider importante. De exemplu Cristian Madolciu vine rar în România, este și mai rar disponibil pentru media. Am crezut că vor fi sute de întrebări, de comentarii din partea celor care vorbesc mereu cu regret că nu există presă muzicală, că nu sunt emisiuni cu oamenii muzicii din anii 70-80, că nu avem informații despre diaspora muzicală. M-am înșelat în bună măsură. Interesul este cât se poate de moderat. A rămas bucuria noastră de a ne revedea, de a conversa în fața voastră, bucuria Iuliei de a afla fapte inedite despre cum se procura muzica, despre viața din Canada, despre singurul grup românesc activ și azi peste Ocean. Toți componenții au plecat pe cont propriu iar F.F.N. s-a refăcut în Canada. Nu vă povestesc, vă las să urmăriți. Când se face a doua lună de vlog, voi înțelege în ce măsură are sens efortul de acum. Nu mă obligă nimeni, nu câștigăm absolut nimic, iar dacă feedback-ul e nesatifăcător, nu voi începe să ling cactuși sau să vă vorbesc de sub duș!
Prima repriză a adus-o pe vlog pe Anca Lupeș, om care s-a format ca jurnalist în apropierea mea, care a crescut frumos și cu folos, care crede în Industria Muzicală din România, care muncește pentru a o dezvolta, care dorește să ajute, să informeze. Va reveni cu siguranță, pentru că subiectele abordate sunt de interes general. Va fi membru în Juriul Eurovision al TVR pentru această săptămână și a fost în Juriul Internațional din Germania cu câteva luni în urmă. Ne va relata curând.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here