Andra va susţine primul ei concert la Sala Palatului (25 februarie 2017)

0
69

Andra la Premiile muzicale Radio Romania 2016 Galerie foto de Iulia Radu (click aici!)
Andra la Premiile muzicale Radio Romania 2016


Articol preluat de pe site-ul Adevărul.ro
Pe 25 februarie 2017, Andra va susţine primul ei concert la Sala Palatului. Spectacolul se va numi „Iubirea schimbă tot“ şi se anunţă a fi un show grandios. „Sunt foarte fericită să vă dau această veste. Pentru mine este un vis împlinit. «Iubirea schimbă tot» este un spectacol gândit şi dedicat celor care mă iubesc, mă susţin şi mă ajută de când mi-am ales drumul în viaţă. De mult timp mă gândesc la acest concept, dar acum pot spune că nu putea să se întâmple într-un moment mai bun din viaţa mea. Sunt pregătită să împart cu toţi cei care vor veni la Sala Palatului cele mai sincere sentimente şi trăiri“, a declarat cântăreaţa.
Pe 25 februarie 2017, Andra le va pregăti românilor un spectacol complex de muzică şi scenografie. Show-ul „Iubirea schimbă tot“ va dura două ore şi jumătate şi va include mai multe schimbări de decor, de ţinute şi nenumărate surprize din partea artistei. Preţurile biletelor sunt cuprinse între 70 şi 250 lei şi au fost puse în vânzare începând de astăzi, 9 noiembrie. O premieră în România va fi reducerea de preţ de 20%, aplicată biletelor pentru copiii cu vârste între 3 şi 14 ani.
Puteți citi articolul în întregime aici:
http://adevarul.ro/entertainment/muzica/andra-sustine-concert-sala-palatului-pentru-vis-implinit-pretul-biletelor-1_582343305ab6550cb85a7702/index.html

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here