Andra va susţine trei concerte la Sala Palatului (24, 25 și 26.02.2017)

0
69

Foto: ProTV
Foto: ProTV

Articol preluat din Adevărul
Andra (30 de ani) va susţine o serie de trei concerte la Sala Palatului în luna februarie, artista anunţând că deja s-au vândut o mare parte din bilete.
Cântăreaţa nu încetează să-şi surprindă fanii, iar acum anunţă că „Iubirea schimbă tot“, spectacolul pe care artista îl pregăteşte de câteva luni, va fi susţinut la Sala Palatului pe 24, 25 şi 26 februarie. „Sunt mândră că spectacolul meu este aşteptat de public. Primesc zeci de mesaje zilnic! Am fost copleşită când am aflat că s-au vândut deja aproape toate biletele pentru primele două zile de concert anunţate şi le mulţumesc tuturor celor care şi-au cumpărat bilete din timp. Împreună cu echipa mea, am decis să adăugăm încă o zi de concert. Este un vot de încredere foarte important, mai ales pentru că e prima dată când pun în scenă un astfel de show“, a declarat Andra.
Andra se pregăteşte intens să le ofere fanilor ei un show grandios, iar cele mai cunoscute piese ale artistei voi fi interpretate în variante speciale. Show-ul live „Iubirea Schimbă Tot“ va dura două ore şi jumătate şi va fi plin de surprize plăcute, cu invitaţi speciali, costume şi schimbări de decor. „Sunt bucuroasă că fanii mei vor să vadă ce le-am pregătit şi sunt convinsă că nu vor fi dezamăgiţi. Va fi un spectacol complex pe care nu îl vor uita“, susţine artista.
Biletele au preţuri cuprinse între 70 şi 250 lei, iar copiii între 3 şi 14 ani au parte de o reducere de preţ de 20%.
 
sursa: http://adevarul.ro/entertainment/muzica/andra-sustine-trei-concerte-sala-palatului-pregatit-artista-show-ul-anunta-grandios-sunt-convinsa-fanii-nu-vor-dezamagiti-1_587f9c335ab6550cb88d3a46/index.html
 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here