Alexandra Stan a „găsit” piesa „Like A Virgin” și a adus-o în România

0
71

alexandra stan aArticol de Iulia Radu
Sunt din ce în ce mai amuzante comunicatele de presă primite de la casele de discuri autohtone. Având în vedere că o porție de umor nu strică niciodată, cu atât mai puțin într-o zi „gri” de luni, împărtășim cu voi știrea primită astăzi de la Roton. E despre Alexandra Stan care, nici mai mult nici mai puțin „aduce hitul Like A Virgin în România”. Stați puțin… cum adică „îl aduce”?! Hmm… Cel mai probabil, hitul era pierdut pe undeva, pe străzile pustii, iar Alexandra l-a găsit și l-a „adus” aici. Deși, trebuie să menționez că, în 2009, l-a mai adus și Madonna în Parcul Izvor din București, în plus hitul s-a difuzat în România încă de la lansare, așa că putem spune că „știa drumul” până la noi (la o adică, putea să vină și singur). Bun, dar să trecem peste titlul „bumbastic”. Aflăm din prima frază a textului că Alexandra a lansat astăzi „interpretarea ei personalizata a hit-ului care a transformat-o pe Madonna in Regina Muzicii Pop”. Deci așa… ca să scape de gura lui Tudor Chirilă, artiștii nu mai lansează coveruri, ci „interpretări personalizate”. E bine de știut!
Dacă vreți să citiți și a doua frază din text, trageți adânc aer în piept! E lungă și are o singură virgulă. Stați fără grijă, nu veți afla nimic concret despre această piesă (nici pe ce locuri s-a clasat de-a lungul timpului, nici anul în care a fost lansată, nici pe ce album apare). Nu veți afla nici măcar ce a determinat-o pe Alexandra să facă acest cover, e drept că spune doar că s-a „simtit super incantata” când a „auzit de aceasta oportunitate”… Halal comunicare!
E bine, totuși, să rețineți câteva detalii despre această piesă: a fost lansată în 1984 și apare pe albumul „Like A Virgin” (Sire Records). Atât revista Rolling Stone cât și MTV, au pus această piesă pe locul 4 în Topul „100 Greatest Pop Songs”. A fost pe locul 10 în topul VH1 „100 Best Songs of the Past 25 Years” (votat de public). S-a clasat pe locul 95 în „Billboard Hot 100 All-Time Top Songs”. Pe 10 ianuarie 1985, piesa a primit discul de aur pentru vânzări de peste 1 milion de exemplare în SUA.
Lectură plăcută: 🙂

Alexandra Stan aduce hitul     „Like A Virgin” in Romania
 

Artista a inceput anul in forta cu single-ul „9 Lives” dar nu incetineste ritmul si astazi lanseaza interpretarea ei personalizata a hit-ului care a transformat-o pe Madonna in Regina Muzicii Pop! 

„Like A Virgin” a devenit primul hit al Madonnei care s-a clasat pe prima pozitie in clasamentul Billboard Hot 100 starnind o data cu lansarea controverse dar la scurt timp a devenit una dintre cele mai faimoase piese din istorie, fiind inclusa in lista celor 500 de piese care au schimbat cursul muzicii Rock and Roll. 

Single-ul a cucerit toate topurile muzicale din lume iar impactul social a fost si el impresionant, Madonna a devenit o adevarata influenta si inspiratie pentru femei.

Alexandra se regaseste printre fanele acestui hit, iar reinterpretarea ei personalizata este unica, vocea si timbrul jucaus al artistei fac echipa buna cu mesajul rebel de independenta al piesei.

„Sunt fana Madonna de mica si cand am auzit de aceasta oportunitate m-am simtit super incantata. Ador aceasta varianta reorchestrata de Chris Thrace, suna foarte fresh. Abia astept sa o cant si in concerte!” declara Alexandra! 

 

Written by Billy Steinberg and Tom Kelly. Published by Sony/ATV Tunes LLC. (C) & (P) 2017 ROTON MUSIC.

 
 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here