Andrei Partoș, atac la Moraru și Naum de la Digisport după scandalul “FCSB în carantină”: “Sunt niște potlogari corupți”

Articol preluat de pe site-ul Fanatik

0
96

Andrei Partoș, atac la Moraru și Naum de la Digisport după scandalul “FCSB în carantină”: “Sunt niște potlogari corupți”Comentatorul muzical Andrei Partoș a avut o șarjă la adresa realizatorilor de emisiuni de la Digisport, Vali Moraru și Radu Naum după scandalul “FCSB în carantină”. Partoș îi acuză pe aceștia, dar și pe o parte a invitaților că nu sunt imparțiali și a criticat dur vehemența cu care jurnaliștii postului tv critică FCSB. 

În vlogul lui Andrei Partoș, “Foc de P.A.E.”, comentatorul muzical a făcut o paranteză în care a vorbit despre atitudinea beligerantă a realizatorilor de emisiuni de la Digisport la adresa FCSB. El consideră că jurnaliștii ar trebui să aibă mai mult echilibru și că se va delimita de emisiunile postului respectiv.

Mai mult, Partoș l-a criticat și pe Radu Paraschivescu, invitat permanent de la Digisport, despre care spune că nu înțelege de ce simte nevoia să îi apere pe colaboratorii săi de la postul tv.

Puteți citi articolul aici: https://www.fanatik.ro/andrei-partos-atac-la-moraru-si-naum-de-la-digisport-dupa-scandalul-fcsb-in-carantina-sunt-niste-potlogari-corupti-19412875

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here