Andrei Partoș, interviu pentru Radio Sofia (3.01.2019)

0
130

Andrei Partoș i-a acordat un interviu lui Lilly Drumeva pentru radioul public din Sofia (Bulgaria). Deocamdată înregistrarea emisiunii nu este disponibilă, vom posta link-ul în momentul în care îl vom primi. Până atunci, vă lăsăm în încheierea textului un link către articolul de pe site-ul Radio Sofia.

Am ascultat interviul cu mari emoții. Nici nu știu când au trecut cele două ore. Mi-a plăcut mult de Lilly Drumeva și în postura de jurnalist, de gazdă a unei emisiuni de radio. A fost amuzant să o aud pe ea adresând întrebările în bulgară și pe Andrei răspunzând în limba engleză. Discuția a fost „spartă” cu cântecele propuse de Andrei (difuzate două câte două). Fiecare alegere a fost argumentată, au discutat despre muzică, despre soarta radioului, despre felul în care pregătește emisiunea, despre muzica difuzată și personalitățile care vin în studio. Andrei a fost un PR excelent pentru Radio România (nu s-a referit doar la Actualități, ci și la Cultural, Muzical și posturile regionale). Printre artiștii propuși spre difuzare de Andrei, se numără: Kenny Rogers, Bill Haley, AC/DC, The Rolling Stones, Thin Lizzy, Tom Jones. Dar nu vreau să vă stric surpriza. Îi veți afla pe toți când veți asculta înregistrarea.

Nu pot să închei acest text fără să îi mulțumesc lui Lilly pentru două ore încântătoare!

http://bnr.bg/sofia/post/101063659/gostuva-rumanskata-radio-legenda-andrei-partosh?fbclid=IwAR2otJ29JRkIymcUaBemOS9md35aF58mY4h-YKeOgno-cq_6y2bl65mMLS4

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here