Anisie, mesaj clar pentru prefect: Decizia privind suspendarea cursurilor aparține Comitetului Municipal pentru Situații de Urgență

Articol prelut de pe site-ul Digi24

0
54

Ministrul Educației, Monica Anisie, a declarat că Inspectoratul Școlar București propune scenariul roșu de marți, azi cursurile urmând să se  desfășoare hibrid. Prevederile sunt clare, a spus Anisie, care a adăugat că măsura este propusă în contextul în care rata de infectare în București a depășit 3 la mia de locuitori.

UPDATE 9.18. „Toate unitățile de învățământ de stat și particulare vor avea activitate didactică online, dar decizia este la Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență.

În absența hotărârii Comitetului Municipiului București pentru Situații de Urgență, unitățile de învățământ funcționează hibrid.

În HG și în ordinul comun al Ministerului Educației și al Ministerului Sănătății, în mod clar la nivel local pentru suspendarea cursurilor, comitetul județean sau al municipiului București decide prin emiterea unei hotărâri suspendarea pentru 14 zile a activității școlare față în față.”, a subliniat Anisie, după ședința de la Inspectoratul Școlar București.

Puteți citi articolul în întregime aici: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/anisie-inspectoratul-scolar-bucuresti-propune-scenariul-rosu-de-marti-azi-cursurile-se-desfasoara-hibrid-1386739

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here