Antena 3 a șters de pe site emisiunea în care Gâdea l-a avut invitat pe Julio Iglesias Jr

0
151

voiculescu-gadea-badea-ursuArticol preluat din Gândul
După ce Julio Iglesias a reacţionat dur, apreciind ca „regretabil şi incalificabil” gestul lui Mihai Gâdea de a-l pune pe Julio Iglesias Jr. să spună în română „Jos Băsescu”, emisiunea cu pricina a fost ştearsă de pe siteul Antena 3, potrivit reportervirtual.ro.  De asemenea, nu mai apare nicio referire la prezenţa fiului marelui cântăreţ latino în emisiunea „Sinteza zilei”
Julio Iglesias Jr, fiul celebrului cântăreţ spaniol Julio Iglesias, a căzut într-o „capcană” întinsă de prezentatorul Antena 3 Mihai Gâdea. Aflat în România de câteva zile, artistul a fost invitat şi în platoul emisiunii „Sinteza Zilei”.
 
 
În Evenimentul Zilei am găsit următorul articol:
Imaginația românilor a luat foc în momentul în care Mihai Gâdea l-a manipulat pe Julio Iglesias jr. să spună „Jos Băsescu”. Au apărut numeroase știri care l-au transformat pe realizatorul TV într-o sursă de bancuri.
 
Potrivit lui Dan Voiculescu, care și-a cerut scuze, Mihai Gâdea n-ar fi fost deloc în apele lui în timpul interviului cu Iglesias jr., fapt care i-a provocat ieşirea necontrolată. “Îmi pare foarte rău pentru ce s-a întâmplat, dar bietul Gâdea are nevoie în aceste momente de compasiune, nu de condamnare. Are o problemă, şi el o ştie, dar unele porniri nu le poţi ţine în frâu. Vorba aia: oricât de puternică ar fi fruntea, buzele sunt mereu mai cărnoase.”, scriu cei dela Times New Roman.
De fapt, totul este o parodie a situației, care continuă cu: “Mihai nu m-a mai pupat acolo unde îi place lui de mai bine de trei zile. Ştiţi de ce e în stare un dependent care nu-şi ia doza la timpul potrivit„, au explicat aceștia.
 
Cei de la Kamikaze.ro i-au recomandat lui Mihai Gâdea  un nou ghid de conversație spaniol-român. Cu o singură indicație : Buenos Dias = Puie Monta.
Cum a ajuns limbistul-șef în gura lui Iglesias? Simplu: joi seara, la Latrina 3, Gâdea l-a făcut pe Julio Iglesias junior să spună în direct câteva cuvinte în limba română. Printre ele, evident, formula “Jos Băsescu”.
Și adevărul e că Gâdea nici nu știe mai multe cuvinte în română, iar alea pe care le știe le știe greșit, adică numai unul ca el poate să spună “hambar” în loc de “hangar” sau “nu dăm o centimă înapoi” când vrea să zică “nu dăm un centimetru înapoi”. Ca să nu mai pomenim de episodul “salutar”, când MRU l-a trimis unde îi ieste locul, undeva prin clasa a II-a seral.
Revenind pe scurt la faza cu Iglesias, Gâdea a reușit să demonstreze încă o dată ce înseamnă să fii imbecil și asta să-ți ocupe tot timpul.
 
 
Dar nici cei dela Reportervirtual.ro nu l-au slăbit pe Mihai Gâdea constatând că „după această luare de poziție (protestul lui Julio Iglesia jr.), Antena 3 face ce știe mai bine, adică ceea ce a făcut și în alte cazuri de acest gen: șterge urmele. Dacă dimineață știrea despre emisiunea Sinteza Zilei de aseară, cu lux de amănunte, însoțită și de fragmente video, deschidea siteul antena3.ro, la această oră materialul a dispărut și nu mai poate fi găsit (…) Materialul inițial al Antenei 3 nu mai poate fi găsit nici în căutările Google, cel mai recent material returnat de motorul de căutare fiind știrea din urmă cu 20 de ore când Antena 3 anunța prezența lui Iglesias Jr la Sinteza Zilei.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here