Apple Corps & Cirque Du Soleil® au lansat videoclipul piesei „While My Guitar Gently Weeps” (LOVE VERSION)

0
28

While My Guitar Gently Weeps aThe Beatles a inregistrat un milliard de ascultari in cele sase luni de la momentul lansarii globale pe toate platformele de streaming.
The Beatles’ Apple Corps Ltd. a incheiat un parteneriat cu Cirque du Soleil pentru productia noului videoclip “While My Guitar Gently Weeps” (LOVE Version).  Videoclipul emblematicei piese The Beatles, compuse deGeorge Harrison, prezinta o noua interpretare realizata special pentru a marca aniversarea de 10 ani a show-ului The Beatles LOVE by Cirque du Soleil, de la The Mirage Hotel & Casino, Las Vegas. Lansarea videoclipului concide si cu un alt moment de referinta pentru The Beatles, piesele lor depasind un milliard de ascultari de la lansarea globala pe platformele de streaming a intregului catalog, acum 6 luni.
 
Regizat de Dandypunk, André Kasten si Leah Moyer, videoclipul “While My Guitar Gently Weeps” (LOVEVersion) scoate in evidenta noi elemente artistice ale interpretarii din cadrul show-ului LOVE. Videoclipul imbina armonios, in decoruri fluide, ilustratiile realizate manual de Dandypunk si interpretarea Eirei Glover din cadrului show-ului LOVE. Toate efectele au fost realizate utilizand capturi live ale mapping-ului, fara imagini computerizate (CGI).
 
Videoclipul onoreaza memoria lui Sir George Martin, producatorului The Beatles si pe insusi George Harrison. Noul aranjament si sesiunea de inregistrari de la Air Studios, realizate in 2006 pentru “While My Guitar Gently Weeps” (LOVE Version), reprezinta ultimele lucrari din legendara cariera de peste cinci decade a lui Sir Martin.
 
“While My Guitar Gently Weeps” (LOVE Version) se regaseste pe albumul laureat al Premiilor Grammy® The Beatles – LOVE, coloana sonora a  spectacolului The Beatles LOVE by Cirque du Soleil a carui premiera a avut loc pe 30 iunie 2006. Pentru crearea noului sound, producatorii Sir George Martin si Giles Martin au lucrat la Abbey Road Studios cu intreaga arhiva de inregistrari The Beatles.
 
O productie unica si inovativa, ce a primit o uriasa apreciere din partea criticilor, The Beatles LOVE by Cirque du Soleil s-a transformat, la cea de-a zecea sa aniversare, intr-o experienta scenica si mai dinamica. Noua scenografie, costumele, coreografia, efectele audio si vizuale spectaculoase si coloana sonora remasterizata au transformat spectacolul LOVE intr-o experienta mai captivanta ca niciodata. De la debutul show-ului, in 2006,The Beatles LOVE by Cirque du Soleil a reunit, pe scena, aproximativ 4500 de performeri si s-a jucat in fata a mai mult de 8 milioane de spectatori. Pe 14 iulie, anul acesta, LOVE va beneficia de un spectacol aniversar.
 
The Beatles au debutat pe platformele de streaming pe 24 decembrie 2015, cu 13 albume de studio si Past Masters (Vol. 1 & 2), The Beatles 1962-1966, The Beatles 1967-1970 si The Beatles 1. Antologia The Beatles in 3 volume si albumul LOVE au urmat pe 4 aprilie, respectiv 17 iunie.
 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here