Corul Madrigal se alatura trupei Taxi la Sala Palatului

0
24

Pentru ca implineste 15 ani, dar si pentru ca are mereu idei nastrusnice, trupa Taxi pregateste un spectacol cum nu s-a mai vazut pentru data de 17 martie, cand isi serbeaza ziua la Sala Palatului impreuna cu fanii.
Asa cum suntem obisnuiti, Taxi invita cativa prieteni sa i se alature in spectacol: Maia Morgenstern si Marius Florea Vizante au fost primele prezente anuntate. Un alt oaspete de seama va fi Corul Madrigal.
 
„Colaborarea cu trupa TAXI este pentru Corul MADRIGAL… o surpriza placuta, provocatoare! Madrigalul pune muzica pe suflet, trupa TAXI pune textele pe rana, nu ca sa doara ci ca sa vindece. Dan Teodorescu ştie sa puna inteligenţa in slujba umorului fin sau chiar sarcastic. Impreuna cu trupa lui, reuseşte sa ne poarte prin labirintul emoţiilor şi ideilor, ei fiind adevaraţi taximetrişti de serviciu ai sufletelor noastre. La Mulţi Ani, TAXI!”, a declarat doamna Maria Stoica, managerul Corului.
 
Biletele sunt disponibile in exclusivitate prin Reteaua Eventim – magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si online pe eventim.ro
Copii sub 6 ani au acces gratuit, daca parintii sunt dispusi sa ii tina in brate.
Pentru persoanele cu dizabilitati se pun la dispozitie 6 locuri gratuite, care vor fi ocupate in ordinea solicitarii acestora la adresa de email office@galapr.ro.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here