Armin Van Buuren va concerta la Untold Festival de la Cluj

0
43

ARMIN VAN BUURENCunoscutul DJ Armin van Buuren va concerta la Untold Festival, la Cluj-Napoca, în perioada 30 iulie – 2 august, au anunţat organizatorii festivalului, aceştia precizând că până acum şi-au confirmat prezenţa peste 40 de artişti de talie internaţională, scrie Mediafax.
Potrivit unui comunicat de presă, transmis de către organizatorii Untold Festival, DJ Armin Van Buuren a confirmat participarea la evenimentul de la Cluj-Napoca, la care vor mai urcă pe scenă, pentru prima dată în România, DJ-ii Dimitri Vegas & Like Mike.
„Ne dorim să oferim celor care vor participa la festival o experienţă unică şi nemaivăzută în România. Armin van Buuren este o legendă a muzicii trance şi DJ-ul care a ocupat cel mai mult timp locul nr. 1 în topurile din întreaga lume, iar fraţii Dimitri Vegas & Like Mike sunt în topul celor mai solicitaţi artişti de către fanii festivalului nostru. Ei s-au remarcat datorită show-urilor impresionante din cadrul celor mai mari festivaluri din Europa. Prin urmare, nu putem decât să ne bucurăm că îi vom avea la vară, în Cluj-Napoca, alături de Avicii şi David Guetta, reuşind astfel să avem la Untold Festival cei mai doriţi artişti ai momentului în lume“, a declarat Bogdan Buta, director general Untold Festival.
Potrivit sursei citate, alţi zece artişti noi au confirmat prezenţa la festivalul programat în perioada 30 iulie – 2 august: Tom Odell, John Digweed, Sharam, Nic Fanciulli, Satoshie Tomiie, Duke Dumont, Michael Calfan, Lost Frequencies, Gentleman şi Gramatik.
Aceştia se vor alătura artiştilor a căror prezenţă a fost deja anunţată la Cluj: Avicii, în premieră în România, David Guetta, ATB, Fedde le Grande, Tinie Tempah, John Newman, Patrice, Dj Premier, AronChupa, Foreign Beggars, Wilkinson şi ANDYC.
Potrivit organizatorilor festivalului Untold, selecţia noilor artişti a fost realizată având la bază preferinţele exprimate de peste 40.000 de persoane care s-au înscris până acum pe site-ul evenimentului.
DJ-ul şi producătorul olandez Armin van Buuren este cunoscut la nivel mondial pentru creaţiile sale muzicale care s-au transformat în hit-uri într-un timp foarte scurt („In and out of love“, „This is what it feels like“, „Waiting for the night“), cât şi pentru proiectele sale, precum Armada Music sau Armin Only. Acesta este singurul artist care a fost desemnat de cinci ori DJ-ul nr. 1 în lume.
Prezenţa lui Armin van Buuren la Untold Festival de la Cluj-Napoca face parte din turneul mondial al artistului din 2015.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here