Spectacol Alina Manole & Raul Kusak – Joia Pacatosilor (23 ianuarie 2015)

0
21

Alina Manole si Raul Kusak 23 ianuarieJoia Pacatosilor e o poveste muzicala despre dragostea reala. Povestea a doi adulti care, traindu-si istoriile de viata, ajung sa se intalneasca fix in acel moment in care au nevoie unul de altul. Cum ajung sa-si traiasca insa si vindecarile si iubirea…?!
 
Muzical, (se) vor povesti in fata voastra Alina Manole si Raul Kusak. Veti vedea doi artisti a caror energie si eleganta muzicala se contopesc in trairi de scena aparte, intr-o stare incredibil de intima cu cel care asculta.
 
Voce si pian, doua minti luminate, doua firi artistice aparte – iata amestecul bun al unui concert cu rol… terapeutic.
 
Alina Manole este “pacatoasa“ care isi asuma greselile fiecaruia dintre noi, cele spuse in soapta, cele vorbite pe la colturi (de Luna Patrata), cele spuse in somn. Ironia, jocul de-a drama, adevarurile „incomode” se regasesc in piesele pe care le compune, in atmosfera eleganta a fiecarei aparitii in public.
 
Raul Kusak este artistul care picteaza calea marturisirilor cu acorduri de pian, dintre cele care deschid poarta spre inima. Magia prin care acest pianist minunat transforma notele in cuvinte e disponibila doar Cunoscatorilor, nu de teorii muzicale, ci de viata si dragoste…
 
Spectacolul va avea loc pe data de 23 ianuarie, ora 20:00, in sala de concerte Teatrelli a centrului Creart din Piata Lahovari, Bucuresti.
 
*este recomandat persoanelor peste 18 ani
 
Accesul este posibil doar pe baza de bilet. Biletele sunt disponibile prin Eventim.ro si la casa de bilete a salii Teatrelli (Piata Lahovari nr 7).
Mai multe detalii pe pagina de facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/651597371617385/
 
Un fragment muzical din spectacol:
Ti-as desena

 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here