ARTmania Evenings: Viniluri, carti, teatru, concerte și alte surprize pentru fanii muzicii (23-25 iulie)

0
49

ARTmania Evenings: Viniluri, carti, teatru, concerte și alte surprize pentru fanii muzicii (23-25 iulie)La ARTmania Evenings, participantii mici si mari se vor putea implica gratuit intr-o serie de activitati alternative pregatite pentru a le oferi un mod interesant si interactiv de petrecere a orelor de dinaintea sau dintre concerte.

Astfel, pe 23-25 iulie, la Quantic Club, in afara show-urilor Am Fost La Munte Si Mi-a Placut, Dirty Shirt, Implant pentru Refuz, Lucifer – A Rock Opera, RoadkillSoda, Taine si White Walls, fanii vor avea parte de o atmosfera de festival imbogatita de:

 

Lounge dedicat lecturii si targ de viniluri si CD-uri, powered by Carturesti

Pasionatii de lectura si de muzica sunt asteptati cu o selectie de carti din zona muzicala, alaturi de titluri bestseller si de carti pentru copii, imbogatite de o oferta variata de viniluri si CD-uri cu care sa-si completeze colectiile. 

Atelier de lectura pentru cei mici

In lounge-ul Carturesti, cei mici sunt asteptati la doua sesiuni de lectura special gandite pentru a-i conduce pe taramurile povestilor si ale imaginatiei cu ajutorul a doua titluri foarte indragite de pitici: „Tzitzi-Poc. Cel mai mare vis al copilariei” si „Tup – imposibil e doar un cuvant”.

Atelier de origami

In cadrul atelierelor de origami, tinerii participanti vor afla de la membri ai echipei Carturesti care au studiat japoneza ce inseamna „origami” si cum a aparut aceasta arta, vor invata cum sa faca flori, animale precum cocori, iepuri sau broscute si cum sa aduca la viata personajele din cartile care vor fi citite in cadrul sesiunilor de lectura.

Teatru

Pasionatii de teatru vor avea ocazia sa vizioneze piesa „Intai, saruta-ma”, un spectacol de Bogdan Gagu, adus si jucat de Teatru sub luna. Piesa, care conduce audienta pe un drum plin de suisuri si coborasuri la nivel afectiv.

Teatru de papusi interactiv pentru pitici

Copiii vor intra in lumea magica a povestilor cu ajutorul pieselor de teatru educative si interactive „Scufita Rosie” si „O lume cu fire”, piese cu papusi, marionete, mascote si actori, scrise, regizate si adaptate special pentru cei mici de trupa ANIMIS.

Teatru de improvizatie cu Urban Impro

Publicul ARTmania Evenings se va distra cu numere interactive si momente comice marca Urban Impro – mai mult decat o trupa de improvizatie, este chef de viata si distractie.

Mechandise la ARTmania shop

Fanii interesati de intregirea colectiilor personale vor putea vizita shop-ul ARTmania in care vor gasi produse ale trupelor prezente la eveniment sau obiecte vestimentare marca ARTmania.

Abonamentele ARTmania Evenings pot fi achizitionate de pe artmaniafestival.roambilet.ro sau iabilet.ro la pretul de 150 de lei/ buc. Pentru acest eveniment, in prezent, mai sunt disponibile doar 100 de abonamente. De asemenea, de pe artmaniafestival.ro pot fi luate si bilete pe zi, la pretul de 70 lei/ buc., fiind disponibile 200 de buc. per zi de eveniment.

REGULI DE ACCES la „ARTmania Evenings” pentru publicul larg
Acces

Pentru a putea intra in spatiul special amenajat pentru ARTmania Evenings, participantii trebuie sa prezinte in zona de acces un abonament/ bilet valabil pentru acest eveniment, alaturi de un act de identitate si de unul dintre documentele de mai jos:
    • Certificat de vaccinare impotriva SARS-CoV-2 – persoanele vaccinate pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare
    •  Test RT-PCR pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2 – cu rezultat negativ a carui valabilitate sa nu depaseasca 72 de ore de la momentul testarii
• Test antigen rapid cu rezultat negativ efectuat cu maximum 24 de ore inaintea venirii la evenimentul ARTmania Evenings (sunt valide doar testele prelucrate de catre laboratoare de analize medicale acreditate)
•  un buletin/ carte de identitate prin care sa poata fi dovedita apartenenta dovezii de vaccinare/ testului.

De asemenea, persoanele care doresc sa participe la eveniment, dar nu au reusit inca sa se testeze, vor avea posibilitatea la Quantic Pub de a-si face cate un test rapid realizat de personal specializat, test in valoare de 30 de lei/ buc. Acele persoane care vor primi rezultat negativ pentru testul rapid (dovada faptului ca sunt sanatoase) vor putea apoi intra in perimetrul evenimentului daca au abonament/ bilet valabil pentru acest eveniment.

Testarea pentru accesul la ARTmania Evenings poate fi realizata la Quantic Pub vineri (9:00 – 18:00), sambata (12:00 – 18:00) si duminica (12:00 – 18:00).

Participantii cu varste de pana la 18 ani impliniti pot intra la eveniment doar in baza unui bilet si purtarii unei masti de protectie, fara a fi nevoie de vreo dovada medicala (vaccinare, testare, anticorpi), potrivit prevederilor Ordinului nr. 3.245/1.805/2020 completat la 20.05.2021Regulamentul complet al evenimentului poate fi consultat accesand: https://artmaniafestival.ro/ro/regulament-artmania-evenings.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here