Ascultătorii la Psihologul muzical (ediția 800 – 27.01.2018)

0
215

Ascultatori editia 800 Psihologul muzical 1Este o ediție absolut specială pentru că au fost ascultători-artiști, dar și ascultători clasici. Atmosfera mi s-a părut de o mare familie deși oamenii nu se cunoșteau între ei. Doar prin intermediul Radio România. Ioana Sandueste prietenă a emisiunii, dar se poate mândri cu o frumoasă carieră artistică, deși n-a părăsit profesia de bază, cea de profesoară. Ne-a oferit momente live, dar și un CD nou, bilingv , „Tu și eu”  (piese românești semnate Francisc Reiter) și „Tu y Yo” (piese din repertoriul spaniol).

Ioana Sandu
Ioana Sandu

Radu Cartianu basist cu vechime, cu istorie bogată de scenă , în management artistic și de publisher. A propus Timpuri Noi unde a și cântat, dar și Royal Blood, Sons Of Apollo sau Winery Dogs.Acum pregătește un proiect nou, Tribut.
Vlad Pârău a revenit în studio, el fiind Farmacia Muzicală de la Sibiu. A ajuns să cânte des prin cluburi și Festivaluri folk. A venit cu soția și cu chitara. Preferințele lui le veți auzi. A cântat și la cererea ascultătorilor. Radu Nicolescu este un economist pensionar, cu experiență de ascultător impresionantă, de la Europa liberă la R.R.A.  (a propus Tony Joe White, Adriano Celentano, Bobby Goldsboro ș.a.) și un prieten al emisiunilor de vineri noaptea încă din 1992!
Dan Ciolompea este un medic activ , pasionat de muzică, a și cântat în tinerețe într-o trupă, a mers la Costinești, iar acum adună hituri rare din lumea pop și dance (a propus Frank Galan, Fantasie 11 sau Party Sisters).
Lavinia Mihaela Ban
Lavinia Mihaela Ban

Lavinia Ban este campioana prezențelor în studio. Vine de la Timișoara, iubește tearul și muzica, desigur și profesia de dascăl. A propus Bruce Springsteen, Florin Piersic (tocmai era ziua Maestrului), Patrick Bruel & Kids United sau Shelby Lynne & Allison Moorer.
Fiecare invitat a avut timp de povestit. Le mulțumesc aici tuturor celor care ne-au ajutat, susținut, acceptat de-a lungul anilor și în special colegelor de la pupitru (în seara asta Rodica Dreve și Adriana Anica).
Au fost peste 900 de mesaje și like-uri. Câteva dintre mesaje le veți găsi mai jos.
Audio:Selecția mesajelor:
Dan Ciolompea
Dan Ciolompea

Teddi, Londra LMA! N-am cuvinte să-mi exprim bucuria de a vă descoperi emisiunea! Sunteţi excepţional dle Partoş!
Niko, Milano LMA! Emisiunea dvs m-a făcut să redescopăr plăcerea de a asculta radio. Vă mulţumesc pentru fiecare noapte de vineri! Nu sunt un ascultător atât de vechi, dar vă asigur de preţuirea mea!
Simona, metalfan LMA! Vă mulţumesc… sunt atât de multe lucruri pentru care vreau să vă mulţumesc… Mai întâi pentru prietenie. Aşa vă simt: ca pe un prieten. Apoi, pentru muzică. Apoi pentru faptul că mă provocaţi. Nu-mi place toată muzica pe care o difuzaţi, dar parcă sună mai bine dacă o aud la radio, aveţi un fel anume de a o prezenta care mă incită, mă face să ascult cu atenţie, mă face să-mi pun întrebări, să caut. Am devenit mai tolerantă de când vă ascult. Să ştiţi că sunteţi singurul om de radio care m-a determinat să ascult Oasis până la finalul piesei şi asta este mare lucru, să ştiţi. Vă mulţumesc şi pentru faptul că mi-aţi dat şansa să interacţionez cu staruri internaţionale. Îmi plac interviurile realizate de dvs pentru că aflu lucruri interesante despre artişti. Vă mulţumesc şi îmi scot pălăria în faţa dvs!
Radu Nicolescu
Radu Nicolescu

Mălina Felicitări dle Partoş! LMA! Radu eşti foarte tare!
Paula LMA! Îmi place foarte mult cum cântă Vlad! Ce părere are Radu de industria muzicală românească? Mai vrea să fie impresar?
Raluca LMA! Lavinia Ban… mi-e foarte cunoscut numele… Aş vrea să o întreb dacă obişnuia să scrie la pagina cititorului din VIP? Citeam revista şi cred că de acolo ştiu numele, dar nu bag mâna în foc, e posibil să mă înşel.
Sorina, Târgovişte LMA! Vă ascult cu deosebită plăcere!
Ramona Cum a descoperit Dan emisiunea? Mie mi-a fost recomandată de o prietenă, care scrie la emisiune (DarkAngel o cheamă, dar acum e puţin bolnavă şi îi urez sănătate). Îmi place foarte mult această emisiune!
Virgil LMA! Ascult această emisiune de la prima ediţie din 2002. Am ratat puţine ediţii. Chiar dacă nu vă scriu, sunt mereu pe recepţie.
Vlad Pârău
Vlad Pârău

Rebecca Cred că Vlad are multe fane! Îmi place mult cum cântă!
Simona, metalfan Nu pot să cred!!! Chiar mă întrebam dacă este acel Radu Cartianu din piesa ZOB! Multă vreme am crezut că e un nume inventat. Îmi place foarte mult numele Cartianu. Mi se părea mie atunci că sună foarte cool. Aveam vreo 10 ani, cam aşa când a fost lansată piesa. Aşa că atunci când am primit de ziua mea un câine, i-am pus numele Cartianu. J Ce tare!!!!!
Elena LMA! Mulţumesc pentru Sons Of Apollo! Super piesă! M-aş bucura să îi văd live!
Mirela Foarte interesant acest cover Dylan! Am să caut albumul. Mulţumesc!
Enceanu, Braşov Mii de mulţumiri invitaţilor pentru frumoasa noapte cu muzică de calitate.
Mihnea Încă o ediţie minunată, încă o noapte albă! Îmi place şi Vlad şi Ioana, îi felicit pentru cântările live! Îmi place cum povestesc toţi cei din studio!
Ascultatorii la Radio Romania 2018Nadia, Paris Vă transmit toate gândurile mele bune! LMA! Îmi plac invitaţii!
Liviu LMA! Vă ascult de la început! Mărturisesc că îmi place foarte mult emisiunea şi pentru că mă simt bine, am deschis cămara şi am luat platoul de prăjituri făcut de bunica mea. L-am mâncat pe tot. Nici nu vreau să mă gândesc ce va fi când se vor trezi dimineaţă ceilalţi din casă.
Ana Felicitări Ioana! Ai o voce foarte frumoasă!
Bebe LMA! M-am bucurat să îi cunosc pe ascultătorii emisiunii!
Crina Felicitări şi mulţumesc pentru şansa de a vă avea alături!
Teo LMA! Weekend plăcut!

sursa (pentru audio): Radio România Actualități

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here