ASTA DA, INVITAȚIE!

0
30

Foto: Marian Kamensky
Foto: Marian Kamensky

INVITAŢIE
Vă invităm la conferinţa de presă a delegaţiei României la EUROVISION 2017, înainte de plecarea la Kiev.
Conferinţa de presă va avea loc luni, 1 mai, ora 14.30, la noul terminal Plecări al Aeroportului Internaţional Henri Coandă Bucureşti.
Vor participa: Ilinca şi Alex Florea – reprezentanţii României şi Iuliana Marciuc – şefa delegaţiei la Eurovision 2017.
Nu uitaţi să ne confirmaţi prezenţa până vineri, 28 aprilie, ora 15.00. Mulţumim!
Echipa Eurovision România
PĂREREA MEA
* Nu credeam că se poate așa ceva. Atâta lipsă de respect față de jurnaliști, față de public, față de legile țării.  Păi 1 Mai nu e sărbătoare legală? Păi sediul TVR nu mai e bun? Nu se putea face vineri-sâmbătă? Să dau o avere pe taxi până la Aeroport și retur ca să adresez 2-3 întrebări concurenților și doamnei Marciuc?  Eu doream să discut cu autorul piesei, Mihai Alexandru, el nu face parte din delegație?
P.S. Nu pot înțelege de ce apare Iuliana Marciuc aproape zilnic la noi la TV când promovarea trebuie să se facă în Europa. Înțeleg că piesa este deja în TOP10  la Londra, Tel Aviv și Amsterdam. Așa zice doamna. Vom avea puncte din aceste țări! Nu-i așa?  De fapt nu contează locul pe care venim, afirmă șefa delegației. Pentru mine contează teatrul absurd. De ce atâta caz, dacă tot nu contează nimic? Nu acasă trebuie să ne lăudăm. Asta era o.k. până s-a produs selecția națională finală, când TVR n-a prins nici Top 5 la audiențe!!!  Sau e cazul să se pregătească terenul pentru eventuale nemulțumiri (grafică, sunet, repetiții, condiții de cazare, presiune, stres, starea de sănătate, condiții meteo, geo-politice, economice, alimentare și poate și bio-psihologice).

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here