Au fost decernate premiile pentru prostie extremă pe anul 2013 FOTO

0
230

Am primit de la un prieten. Unele sunt sinistre, altele-s de-a dreptul vesele! Merită să zăboviţi puţin pe aici!
 
Zilele acestea, juriul s-a intrunit pentru a analiza cazurile de prostie totala semnalate pe anul 2013, noteaza portalul Mixstuff. Au fost acordate 10 premii, din care unele din pacate post mortem, dupa cum urmeaza:
Locul 1 – castigator absolut
Premiul a fost decernat lui James Elliot, care, urmarind un jaf petrecut in Long Beach din California, SUA, a incercat sa someze autorii cu un foc de avertisment, dar arma n-a declansat.
Foarte contrariat, James Elliot a intors arma spre el, pentru ca privind pe teava, sa constate o eventuala defectiune in interior. Intrucat arma a declansat, premiul a fost acordat post mortem.
 
 
 
Locul 2
Bucatarul unui hotel elvetian si-a pierdut un deget, manevrand masina de tocat carne, si s-a adresat companiei de asigurari pentru a fi despagubit. Compania a trimis un expert pentru reconstituirea cazului, dar in timpul reconstituirii si-a pierdut si acesta un deget.
Ca urmare, bucatarul a fost despagubit pe loc, iar expertul cere despagubiri, pentru care societatea tocmai cauta un nou specialist care sa-i faca si lui reconstituirea. Nu se baga nimeni.
 
 
Locul 3
In timpul unui viscol ce a avut loc la Chicago, un automobilist a fost nevoit sa munceasca mai multe ore ca sa-si deszapezeasca locul din parcare si accesul spre loc. Cand a venit insa cu masina, si-a gasit locul ocupat de o doamna. Nervos, omul a scos pistolul, a tras, iar doamna a murit pe loc.
N-a rezolvat nimic, pentru ca masina doamnei a ramas nemiscata si va mai ramane in parcarea lui, pana cand se va pronunta justitia. Nimeni nu se poate atinge de ea.
 
 
Locul 4
Unui sofer din Zimbabwe i s-au incredintat 20 de alienati mintal, pe care urma sa-i transporte dintr-un spital in altul. Pe drum, soferul a oprit sa serveasca ceva la fast food, dar revenind a constatat ca alienatii disparusera.
Omul s-a dus pana la prima statie de autobuz si s-a oferit sa transporte gratis 20 de calatori, pana acolo unde au ei nevoie. Odata pornit, i-a dus pe toti la spital, explicand medicilor sa fie atenti pentru ca bolnavii au un comportament ciudat.
Au fost atat de atenti, incat abia dupa trei zile personalul spitalului si-a dat seama ca trebuie sa reclame cazul la politie.
 
 
Locul 5
Un adolescent a fost transportat la spital, urmare unor rani grave la cap. Intrebat cum s-au petrecut lucrurile, a explicat ca era foarte curios sa afle cat de mult se poate apropia de o locomotiva care face manevre in gara, fara sa pateasca ceva. A facut testul, a aflat, dar se apropiase prea mult.
 
 
 
Locul 6
Un individ a intrat in magazinul din reteaua Circle-K, in statul Lousiana, si i-a cerut casierei sa-i schimbe o hartie de 20 dolari. Casiera a deschis sertarul cu bani, dar in clipa urmatoare hotul a scos revolverul si i-a devalizat tot continutul sertarului.
Premiul a fost acordat pentru ca in sertar erau 15 dolari, iar el a lasat hartia sa de 20 dolari pe tejghea.
 
 
 
Locul 7
Un tip din Arkansas a dorit sa fure o cutie cu bere dintr-o vitrina. Pentru aceasta, a dizlocat o bordura din caldaram, a ridicat-o sus si a aruncat-o in vitrina. Vitrina era insa din plexiglas, nu s-a spart, iar bordura a ricosat, venind ca un bumerang in capul celui care o aruncase. Si el a fost distins tot post mortem.
 
 
 
 
Locul 8
O femeie din New York a fost pradata intr-un magazin de catre un individ care i-a smuls poseta si a fugit. Femeia retinuse insa semnalmentele individului, polita l-a prins si l-a adus inapoi la locul faptei pentru recunoastere.
Femeia l-a recunoscut pe loc, iar el le-a raspuns senin politistilor: si eu o recunosc pe ea, asa ca suntem, chit. Ce mai vreti de la mine?
 
 
 
 
Locul 9
La ora cinci dimineata, un tip a intrat in restaurantul Burger King din orasul Ypsilanti, a scos pistolul si i-a cerut casierului toti banii din casa. Casierul i-a raspuns ca nu poate deschide casa decat daca i se comanda ceva, iar individul a comandat o salata cu ceapa.
Casierul i-a explicat individului ca ceapa nu se serveste decat cu micul dejun, iar banditul a plecat pentru ca n-avea bani ca sa comande micul dejun.
 
 
 
Locul 10
Castigatorul locului 10 a incercat sa fure benzina dintr-o vidanjera. Pentru aceasta, a introdus capatul unui furtun in rezervorul vidanjerei, si-a pregatit canistrele si a inceput sa traga aer cu gura din celalalt capat al furtunului.
Cand l-a gasi politia, i se facuse rau si lesinase: in loc sa infiga capatul furtunului in rezervorul vidanjerei, il infipsese chiar in vidanjera.
 
 
 
 
 
sursa: Obiectiv.info
 
 
Primite de la Ileana Popovici:
 

Niciodată nu am vrut să merg în Japonia. Pur şi simplu, nu îmi place să mănânc peşte. Şi ştiu că peştele este foarte popular în Africa. Britney Spears
Unde va avea loc Festivalul de la Cannes anul acesta?  Christina Aguilera
Fumatul ucide. Dacă mori, atunci ai pierdut o parte importantă din viaţă. Brooke Shields
China este o ţară mare, locuită de mulţi chinezi. Charles De Gaulle
În opinia mea, căsătoriile dintre homosexuali ar trebui să fie între o femeie şi un bărbat. Arnold Schwartzanegger
Am fost recent în turneu în America Latină. Singurul meu regret este că nu am aprofundat limba latină în şcoală, ca să pot să port şi eu o conversaţie cu oamenii aceia. Dan Quayle (44th Vice President of the United States)
Cred că nimeni nu ar trebui să îşi scrie autobiografia până nu moare. Samuel Goldwyn
Cel mai bine mă simt atunci când sunt fericită. Winona Ryder
Dacă încep să gândesc prea mult, intru în panica. Pamela Anderson
Mai ţineţi minte că trupa Beatles s-a destrămat, fiecare membru şi-a făcut proiecte solo şi după aceea s-au reunit şi au devenit mai puternici? Kelly Rowland
Cel mai frumos gest de afecţiune este să împarţi patul cu altă persoană. Michael Jackson
Nu sunt prost. Pur şi simplu, uneori nu gândesc. Colin Farrell
Mă îmbrac sexy, dar nu într-un mod evident, ci într-un mod virginal. Victoria Beckham
M-aş sinucide dacă aş fi la fel de grasă ca Marilyn Monroe. Liz Hurley
Exact aşa s-a întâmplat cu Imperiul Roman. Nu avea toată lumea de acolo sifilis? Şi aţi văzut că după aia, imperiul a fost distrus de un vulcan. Joan Collins
Dacă nu exista electricitatea, ne-am uita la televizor la lumina lumânării. George Gobel
Dumnezeu m-a făcut aşa frumoasă. Dacă eram urâtă, mă făceam profesoară. Linda Evangelista
 Sunt atât de deşteaptă acum.Toată lumea îmi spune: „Dă-ţi bluza jos!”. Sorry, nu fac asta! Ştiu că vor să profite de mine. Nu sunt proastă! Paris Hilton
Iau lecţii de franceză, pentru că ştiu că toţi europenii vorbesc franceza şi nu vreau să spun prostii când mă duc acolo. Paris Hilton
Zebra nu îşi schimbă petele. Al Gore (45th Vice President of the United States)
Consider că modeling-ul este ceva ce fac pentru  populaţia de culoare în general.  Naomi Campbell
Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here