Au fost publicate audiențele radio

0
79
Care au fost cele mai ascultate posturi de radio ale primăverii. Radio ZU rămâne liderul în Capitală, iar Kiss FM este primul la orașe și la nivel național, conform valului de audiență de primăvară publicat astăzi de Asociața pentru Radio Audiență.
Cele mai importante creșteri au fost de departe la Europa FM, care a câștigat la nivelul întregii țări mai bine de 265.000 de ascultători, ajungând la 1,4 milioane de ascultători. Postul are un plus consistent și la orașe.
Creșteri importante și pentru Rock FM, Digi FM și Magic.
Paginademedia.ro prezintă în continuare studiul de audiență realizat în perioada 7 ianaurie – 21 aprilie 2019, de către IMAS – Marketing şi Sondaje şi Mercury Research:

Europa FM, cea mai importantă creștere. Rock FM și Pro FM depășesc suta de mii de ascultători

BUCUREȘTI. Radio Zu domină detașat în București. Postul de radio al Intact a avut în valul de primăvară aproape 270.000 de ascultători, media pe zi.
Postul este urmat, ca de obicei, de Kiss FM, care s-a apropiat de 200.000 de ascultători, cu 14.000 mai mulți decât în valul de primăvară din 2018.
Creștere importantă și pentru Radio Romania Actualități care îi suflă în ceafă postului Kiss FM.
Cea mai importantă creștere a fost la Europa FM, al patrulea cel mai ascultat post de radio din Capitală, care a câștigat mai bine de 46.000 de ascultători. Europa FMa ajuns în cel mai recent val de audiențe, cel de primăvară, la aproape 160.000 de ascultători în București.
A doua cea mai mare creștere de audiență a fost la Rock FM, care a depăși suta de mii de ascultători în Capitală.
Găsiți mai multe info aici:
Site-ul oficial unde sunt publicate datele de audiență radio, poate fi găsit pe acest link:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here