AUDIENȚE. Câți români s-au uitat la emisiunea lui Dan Diaconescu

0
50

“După peste 500 de nopți în care am fost interziși, iată-ne din nou în casele voastre. Va fi, probabil, emisiunea cu cea mai mare audiență la această oră”. Așa și-a început Dan Diaconescu emisiunea de la România TV.
A avut dreptate? Câți români s-au uitat la “realizatorul poporului”? Paginademedia.ro vă prezintă audiențele primelor trei ore ale emisiunii: intervalul 23.12-2.00. Emisiunea s-a întins până dimineața dar, după ora 2.00 noaptea datele de audiență sunt disponibile mâine.
Audiențele emisiunii:

La nivel național, în primele trei ore s-au uitat la România TV, la Dan Diaconescu, 175.000 de români în fiecare minut. Dintre aceștia, 116.000 au fost din orașe.
România TV a fost pe locul cinci, atât la nivel național, cât și la orașe, după media în primele trei a programului prezentat deDiaconescu.

Cum a stat audiența pe ore?

Dan Diaconescu a avut o avut o audiență mai mare în prima oră de program: 220.000 de români media pe minut. În cea de-a doua oră, audiența a scăzut la 160.000 de telespectatori.

Găsiți graficul audiențelor pe paginademedia.ro!
 
 

România TV afirmă că retransmisia emisiunii lui Dan Diaconescu este conformă cu legislația în vigoare

 
După ce Laura Georgescu, preşedinte CNA, a declarat miercuri dimineaţă că la postul România TV „este încălcată legea” prin retransmisia emisiunii realizate de Dan Diaconescu la OTV-ul italian, postul de televiziune a emis un comunicat în care precizează că în cazul acestei emisiuni sunt respectate cu stricteţe legea audiovizualului şi reglementările impuse de legislaţia în vigoare.
 
http://www.evz.ro/romania-tv-afirma-ca-retransmisia-emisiunii-lui-dan-diaconescu-este-conforma-cu-legislatia-in-vigoare.html
 
sursa: EVZ.ro

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here