S-au pus în vânzare biletele pentru concertul AL BANO & ROMINA POWER de la București

0
27

 Incepand de astazi (16 iulie 2014), biletele la concertul pe care Al Bano il va sustine in compania Rominei Power se gasesc in toate retelele de ticketing. Cel mai iubit cuplu al anilor ’80 s-a reunit si va canta la Bucuresti, pe 5 noiembrie 2014. Evenimentul „Al Bano featuring a very special guest – Romina Power” va avea loc la Sala Palatului.
 
Fanii care inca nu si-au rezervat un loc la eveniment o pot face incepand de astazi, avand la dispozitie bilete se ce gasesc in toate retelele de ticketing. Astfel, in afara de reteaua BILETOO.ro (standul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center, Librariile Librarium si Eminescu, magazinele Flanco si Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan – Statia de metrou Unirii 1), biletele se gasesc si la magazinele Diverta, oficiile postale semnalizate Bilete.ro si online pe BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro, EVENTIM.ro si MYTICKET.ro!
 
Pret/bilet:
Categoria VIP – 600 lei
Categoria 1 – 500 lei
Categoria 2 – 400 lei
Categoria 3 – 300 lei
Categoria 4 – 200 lei
Categoria 5 – 150 lei
 
Al Bano si Romina Power sunt unul dintre cele mai faimoase duo-uri din muzica internationala. Cei doi au devenit faimosi datorita unor hituri precum „Felicita”, „Sempre sempre”, „Nostalgia Canaglia”, „Liberta”, insa in ciuda succesului fulminant, cei doi s-au despartit la sfarsitul anilor ’90. Dupa doua decenii insa, revenirea spectaculoasa a cuplului italian Al Bano – Romina Power a fost vestea ce a luat prin suprindere toti fanii. Nimeni nu a crezut ca in urma despartirii furtunoase ar putea urma o impacare, aceasta fiind posibila datorita initiativei Rominei, care, spre deliciul fanilor, a venit cu ideea de a forma din nou o pereche pe scena.
 
~~Concertul „AL BANO featuring a very special guest – ROMINA POWER” va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti pe 5 Noiembrie 2014 si este organizat de Project Events.~~

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here